Elementtityöntekijä Kurikkaan

Elementtityöntekijä Kurikkaan

Sijainti
Kurikka
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.6.2022

Etsimme asiakkaallemme Rudus Oy:lle Kurikan julkisivuelementtitehtaalle elementtityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin!

Työtehtäviin kuuluvat julkisivuelementtien valmistukseen liittyvät työt, mm. raudoitteiden ja muottien valmistus, betonointi, sekä muut tuotannolliset työt.

Toivomme sinulta:

  • Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työotetta
  • Hyvää peruskuntoa ja valmiutta työskennellä tehdasympäristössä
  • Tiimityöskentelytaitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Kuvanlukutaito ja hahmotuskyky katsotaan eduksi

Haemme kolmea (3) työntekijää määräaikaisiin tehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rudus Oy

Tarjoamme osaaville ja ahkerille tekijöille tehtävän, jossa pääsee näkemään oman työnsä jäljen käytännössä. Meillä on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään. Tarjoamme kilpailukykyiset edut (esim. liikuntaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hyvät työvälineet) sekä osaavan työyhteisön tukemaan työtäsi.

Tutustu lisää Rudukseen tästä!

Jos haluat hypätä osaksi menevää tiimiä, niin tässä olisi sinulle oiva paikka!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n palkkalistoille. Osaavalle tekijälle tarjolla voi olla myös pidempää kokoaikaista työtä asiakkaan kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae nopeasti ilman rekisteröitymistä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Rudus Oy
Rudus Oy

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan; taloja, teitä, siltoja ja pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Keskeisiä arvojamme ovatkin vastuullisuus, rehtiys sekä työn ilo ja omistajuus. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 1000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 377 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.