Elintarviketehtaaseen Prosessinhoitajaa (työnjohtajan oikea käsi), Helsinkiin!

Elintarviketehtaaseen Prosessinhoitajaa (työnjohtajan oikea käsi), Helsinkiin!

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.10.2023

Onko sinulla kokemusta elintarviketuotannosta? Oletko järjestelmällinen ja tehokas työntekijä? Nautitko nopeatempoisesta työstä? Etsimme nyt asiakasyrityksemme kasvistehtaan tuotantoon, prosessinhoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme nyt tehokasta ja tarkkaa prosessinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kasvistehdasosastolle, jossa pilkotaan, pestään ja pakataan vihanneksia ja hedelmiä . Työtehtäviin kuuluvat mm. tuotannon valmistustyöhön osallistuminen oman vuoron aikana, opastus, auttaminen, virheiden havainnointi, työjärjestyksen ylläpito, valmistuksesta vastaaminen kiireellisyysjärjestyksessä, ongelmatilanteiden ratkaisu ja uusien työntekijöiden perehdyttäminen.

Prosessinhoitajan toimen tarkoituksena on ruokatuotannon töidenohjaus siten, että asetetut määrä-, laatu- ja ympäristö- ja turvallisuustavoitteet saavutetaan. Prosessinhoitaja toimii sovittaessa myös työnjohtajan sijaisena. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Työskentelylämpötila on n. 4 astetta, joten varauduthan viileässä työskentelyyn.

Työtä tehdään maanantain ja lauantain välisenä aikana, 40h viikossa. Tällä hetkellä työtä tehdään vuoroviikoin kello 6-14 ja 8-16 vuoroissa. Tuotannon muuttuessa, myös iltavuorot ovat mahdollisia. Asiakasyritys sijaitsee Itä-Helsingissä.

Mitä odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta elintarviketuotannosta
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • tehokasta, tarkkaa ja ratkaisukeskeistä asennetta työhön
  • organisointikykyä

Mitä tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden päästä osaksi tulevaisuuden ruokatuotantoa
  • mahdollisuuden osallistua tuote- sekä tuotantokehitykseen
  • vakituisen työn
  • palkkaus elintarvikealojen TES:n mukaisesti

Mikäli kiinnostuit prosessinhoitajan avoimesta työpaikasta, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:n kera, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa