Elintarviketyöntekijöitä kesäksi kasvistuotantoon!

Elintarviketyöntekijöitä kesäksi kasvistuotantoon!

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.5.2022

Rakastatko rutiineja? Oletko näppärä käsistäsi? Nautitko viileässä työskentelystä? Hae elintarviketyöntekijäksi asiakasyrityksellemme Itä-Helsinkiin!

Etsimme Itä-Helsingissä, Kivikossa, sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesäksi loistavia tekijöitä, joilla on aitoa kiinnostusta elintarvikealaa kohtaan ja asenne kohdillaan! Etsimme useaa elintarviketyöntekijää, jotka voivat sitoutua kesäksi ja mahdollisesti jatkaa kesän jälkeen. Työ on tuotantolinjalla toimimista, pääasiassa vihannesten ja hedelemien kuorimista, pesemistä, pilkkomista ja pakkaamista nopeassa tahdissa.

Haemme työntekijää, joka on tunnollinen, sitoutuva ja viihtyy kiireisessä työtahdissa. Hakemamme henkilö nauttii rutiininomaisista ja fyysisistä elintarviketuotannon työtehtävistä sekä viileässä työskentelystä (+4 astetta). Jos sinulla on aiempaa kokemusta leikkureista tai veitsen käytöstä, niin katsomme sen suureksi eduksi!

Työtä on tarjolla maanantaista lauantaihin kello 6-14 tai 7-15 vuoroissa, 30-40h/vko. Työt alkavat jo ennen kesää koevuoroilla, jonka jälkeen voidaan tehdä määräaikainen työsopimus kesäksi. Mahdollisuus jatkoon kesän jälkeen on olemassa.

Tämä työ edellyttää hygieniapassia, joten olethan valmis suorittamaan sen ennen työn aloitusta!

Edellytykset:

  • Suomen tai englannin kielen taito
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Hygieniapassi

Tarjoamme:

  • Aamuvuorotyön, ma-la
  • Työtä kesän loppuun saakka, jonka jälkeen jatko mahdollinen
  • Elintarvikealan TES:n mukaisen palkkauksen

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa