Elintarviketyöntekijöitä Kustaviin Munax Oy

Elintarviketyöntekijöitä Kustaviin Munax Oy

Sijainti
Kustavi, Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.2.2022

Haemme asiakasyritykseemme Munax Oy elintarviketyöntekijöitä Kustaviin

Elintarviketyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset valmistus- ja pakkaustehtävät, kuten tuotantokoneiden käyttö ja tarkkailu, näytteiden otto sekä muut elintarvikkeiden valmistukseen liittyvät tehtävät. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa (6-14/ 14-22).

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta ja haluat kerryttää alan työkokemusta. Pidät monipuolisesta sekä toiminnantäyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on innokkuutesi ja motivaatiosi oppia uutta!

Työsuhde on määräaikainen/ vakituinen valitun henkilön käytettävyydestä riippuen ja työnantajana toimii Barona Teollisuus Oy tai Munax Oy. Työssä noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta.

Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live/ Teams kautta tai puhelinhaastatteluina (tarvittaessa haastattelut voidaan järjestää toimistossamme Korona rajoitukset huomioon ottaen). Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Munax Oy
Munax Oy

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle ja kehittäneet kananmunasta paljon uusia ja innovatiivisia palkittuja elintarvikkeita. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia. www.munax.fi