Elintarviketyöntekijöitä Salico Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Itä-Helsinkiin, Kivikkoon!

Elintarviketyöntekijöitä Salico Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Itä-Helsinkiin, Kivikkoon!

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Tuletko hyvin ihmisten kanssa toimeen? Pärjäätkö viileässä työskentelyssä? Etistikö pitkäaikaista työtä elintarvikealalta? Mikäli vastasit kyllä, laita hakemuksesi heti tulemaan!

Haemme asiakkaallemme Salico Oy:lle, Itä-Helsinkiin, Kivikkoon, elintarviketyöntekijöitä tuotantolinjalle valmistamaan pikaruokaa ja kakkuja. Työ alkaa marraskuun alussa, vastavalmistuneissa tiloissa. Etsimme nyt positiivisella asenteella varustettuja, kielitaitoisia ja motivoituneita työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on nopeatempoista tuotantolinjatyötä, jota tehdään +4 asteen lämpötilassa. Linjastolla työskentely on pitkälti manuaalista ryhmätyötä, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen ja englannin kielen taito. Työtehtäviisi kuuluvat tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Hygieniapassi on pakollinen. Jos sinulla ei ole hygieniapassia niin sen hankkiminen on nopeaa ja kouluttajia löytyy lähes kaikilta paikkakunnilta ja koulutus on lyhyt.

Mitä odotamme hakijalta:

  • Hygieniapassi
  • Oma-aloitteinen ja aktiivinen asenne
  • Aiempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme:

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden parissa
  • Vakituisen työpaikan

Työtä on tarjolla 32-40 tuntia/ viikko, ma-la välisenä aikana. Työajat ovat pääsääntöisesti aamuvuoroa kello 06:00-16:00 välillä.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen kuin hakuaika päättyy, joten olethan nopea ja laitat hakemuksen pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa