Etämyyjä DNA Fuengirola, Espanja

Etämyyjä DNA Fuengirola, Espanja

Sijainti
Fuengirola, Espanja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2024

Haaveiletko työn ja kansainvälisen kokemuksen yhdistämisestä?! DNA:n Myyntitiimi työskentelee aurinkoisessa Etelä-Espanjassa ja haemme nyt lisävahvistusta kasvavaan porukkaamme!

Tiimissämme työskentelee myyntihenkilöitä aloittelevista myyjän aluista kokeneisiin konkareihin. Haluaisitko sinäkin päästä osaksi tällaista porukkaa ja kehittymään huippumyyjäksi?

Huipputiimi ja esimiehet tukena

Tule sellaisena kuin olet! DNA:lla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Palvelumyyjänä DNAlla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myynnin valmennuksen.

Työajat ja palkkaus

Haemme ensisijaisesti pitkäaikaisia työntekijöitä vakituiseen tehtävään, mutta työn kesto on sovittavissa tilanteesi mukaan. Odotamme sinun kuitenkin pystyvän sitoutumaan pidempään työsuhteeseen ja mielellään vähintään vuodeksi.

Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Tienaat kuitenkin aina vähintään takuupalkan, joka on 8h päivässä tekevillä 1374,06 €/kk ja 6h päivillä tekevillä 1056,97 €/ kk. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot ja Fuengirolan DNA tiimissä myyjämme tienaavat keskimäärin noin 14€ / tunti, eli 8h päivillä noin 2200€ kuussa.

Voit valita työskenteletkö 6 vai 8 tuntia päivässä. Kahdeksan tunnin vuorot (39h/vko) ovat päivisin ma-to klo 7.45-15.45 ja pe klo 7.45-14.45. Kuuden tunnin vuoroja (30h/vko) tehdään aamu- ja iltavuorossa ma-pe klo 7.45-13.45 ja klo 13.30-19.30.

Miksi Fuengirola?

Elämä Fuengirolassa on paljon muutakin kuin työntekoa. Paikallinen sää mahdollistaa monenlaisen ulkoilun, urheilun ja ajanvieton ulkona. Kaunis Andalusia on kokemisen arvoinen. Ei pelkästään lempeän ilmaston, vaan kauniin luonnon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja ennen kaikkea ihmisten ja kulttuurinsa takia.

DNA Myyntitiimi on osa Baronan yli 300 henkeä työllistävää palvelukeskusta. Työsuhde solmitaan Baronan paikallisen maayhtiön kanssa ja olet osa Barona-konsernin henkilöstöä.

Työskentelet Baronan puhelinpalvelukeskuksen uusissa ja viihtyisissä tiloissa Fuengirolan keskustassa osoitteessa Calle Menorca local 1, 29640 Fuengirola, Málaga. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilta. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.

Innostuitko?

Mikäli tämä rooli sai sukat pyörimään jaloissasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Laita siis heti hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myyntitiimiimme ja olet jo askeleen lähempänä lämmintä Espanjaa!

Toimi nopesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa