Etämyyjä oppisopimuskoulutus, DNA Rovaniemi

Etämyyjä oppisopimuskoulutus, DNA Rovaniemi

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2024

Haluatko hypätä uusiin haasteisiin myynnin parissa? DNA kouluttaa tulevaisuuden huippumyyjiä syyskuussa 2024 alkavassa oppisopimuskoulutuksessa. Koulutuksen kautta hankit kokonaisen ammattitutkinnon ja työpaikan samalla iskulla.

Digitaalinen ja sosiaalinen myynti - liiketoiminnan ammattitutkinto

Tämä oppisopimuskoulutus on suunniteltu niille, jotka harkitsevat alanvaihtoa tai haluavat aloittaa uuden uran myyntialalla. Koulutukseen voi hakea kaikki myyntityöstä kiinnostuneet, oli kokemusta sitten jo kertynyt tai ei. Tavoitteena on tarjota mahdollisuus oppia ja kehittää myyntitaitoja yhdistämällä opiskelun teoria työntekoon.

Mikä on oppisopimuskoulutus?

· Oppisopimus on työsopimus, jossa työskentelyn ohessa suoritat ammattitutkinnon.

· Saat TES:in mukaisen takuupalkan 12,04 €/h jo koulutuksen ajalta.

· Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta ja sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti.

· Opiskelut suoritetaan pääasiassa työn ohessa jonka lisäksi palkallisia koulutuspäiviä on muutaman kerran kuussa.

· Digitaalisen ja sosiaalisen myynnin liiketoiminnan ammattitutkinto avaa monipuolisia urapolkuja tulevaisuudessa.

· Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa. Koulutus on sinulle täysin maksuton.

Miksi hakea?

• Varmistamme työn ja vapaa-ajan tasapainon 30 tunnin työviikolla. 6 tunnin työpäivät sijoittuvat pääasiassa arkisin 8-18 välille, satunnaisesti myös lauantai- ja iltavuoroja.

• Pääset vaikuttamaan omaan palkkatasoosi työaikojen sekä myyntiprovision avulla ja meillä keskipalkat ovat olleet noin 20€/h eli 2500 €/kk, 6h päivillä.

• Tarjoamme alkuperehdytyksen jälkeen mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn

• Koulutuksen avulla saat kattavan tietotaidon myynnistä, pääset luomaan verkostoja ja oppimaan suoraan alan ammattilaisilta. Koulutus voi avata ovia uusiin uramahdollisuuksiin ja haasteisiin tulevaisuudessa

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Edellytämme hakijoilta kuitenkin nuhteetonta taustaa.

Vakaus, turvallisuus ja oppiminen - näistä kulmakivistä DNA muodostuu

DNA:n etämyyntikeskuksissa työskentelee myynnin ammattilaisia sekä tiensä myynnin parissa juuri aloittaneita. Etsimme uusia etämyyjiä aloittamaan matkansa kanssamme DNA:lla, yhteisellä menestyksen tiellä.

Etämyyjänä pääset tarjoamaan DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin, asiakkaan tarpeista riippuen. Myyntitaitojen valmennuksen lisäksi saat kattavan perehdytyksen palveluihimme sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamiin urakehitysmahdollisuuksiin.

Jätäthän hakemuksen pikimmiten, sillä käsittelemme niitä koko rekrytointiprosessin ajan! Lisätietoja tehtävästä saat: pauliina.laitio@barona.fi

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DNA Puhelinpalvelukeskus
DNA Puhelinpalvelukeskus

DNA Etämyyntikeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien Etämyyntikeskuksien ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso. DNA Kaupan etämyyntikeskuksissa työskentelee yli 450 työntekijää 10 kaupungissa ympäri Suomea sekä Fuengirolassa, Espanjassa. DNA:lle on myönnetty Telemarkkinoinnin Reilu Työnantaja -merkki. Reilu Työnantaja -kriteerien avulla pyritään kehittämään alaa ja tuomaan esiin laatutekemistä.