Etsimme Asiakaspalvelijaa Menumatille Vantaalle

Etsimme Asiakaspalvelijaa Menumatille Vantaalle

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.12.2022

Etsitkö pitkäaikaista työtä? Omaatko hyvät asiakaspalvelutaidot? Nautitko ihmisten auttamisesta? Mikäli vastasit kyllä, hae heti Menumatille, Vantaalle, asiakaspalvelijaksi.

Menumat on suomalainen ruokapalveluyritys, joka toimii suurimmassa osassa Suomea. Asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti ja Menumat tekee jatkuvaa kehitystyötä ollakseen Suomen halutuin ateriapalvelu - niin kotona kuin paikoissa, joissa herkutellaan yhdessä. Menumatin ateriapalvelu on tarina suomalaisesta sitkeydestä ja uskosta hyvään ideaan.

Työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelun hoitaminen puhelimitse, sähköpostitse ja Oscar Tisma-ohjelmaa käyttäen. Työ sisältää neuvontaa, reklaamatioiden hoitoa, tilausten tekoa ja seuraamista. Pääsääntöiset asiakkaat ovat ateriapalvelua tilaavat yksityisasiakkaat.

Työtä on alkuun tarjolla määräaikaisesti Baronan kautta, jonka jälkeen voi työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Työajat ovat ma-pe, kello 8-16, 40h/vko. Työ alkaa HETI sopivan työntekijän löydyttyä. Työpaikka sijaitsee lentokentän läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä toivomme hakijalta:

  • Suomen ja ruotsin kielen taitoa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

Mitä tarjoamme:

  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen
  • Monipuolisen työnkuvan
  • Mahdollsiuuden pitkäaikaiseen työllistymiseen

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten toimi siis nopeasti ja laita hakemuksesi tulemaan!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa