Etsimme lentocateringiin keittiötyöntekijää Vantaalle pikaisella aloituksella!

Etsimme lentocateringiin keittiötyöntekijää Vantaalle pikaisella aloituksella!

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Toimitko hyvin kiireen ja muuttuvien tilanteiden keskellä? Löytyykö sinulta tarvittaessa joustoa? Oletko alasi ammattilainen? Hae mukaan Vantaalle lentocatering asiakasyrityksellemme, Vantaa Catering Service Company Oy:lle, keittiötyöntekijäksi.

Vantaa Catering Services Oy on yksityinen, vuonna 1994 perustettu lentoyhtiöille Inflight-palveluita tuottava yritys Vantaalla. Heidän asiakkainaan ovat Suomesta liikennöivät reitti-, charter- ja yksityislentoyhtiöt. Yritys valmistaa, pakkaaa ja toimittaa ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit asiakasyhtiöiden lennoille. Tuotantoyksikkö sijaitsee Vantaalla, lentoaseman läheisyydessä.

Etsimme keittiötyöntekijää, joka pystyy avustamaan à la carte puolella, on ripeä tekemään annoksia valmiista komponenteista sekä valmistamaan valmisruokaa sarjatuotantona. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä lentocateringissa muuttuvat tilanteet, kuten lisätilaukset, peruutukset ja aikataulun muutokset, tuovat oman mausteensa työpäivään. Keittiötyöntekijän työtehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluvat muut keittön työt ja tarvittaessa avustaminen pakkaamon puolella.

Työtä on tarjolla ma-su välisenä aikana, pääsääntöisesti kello 6-18 välillä. Aluksi työsopimus tehdään keikkasopimuksena ja vuoroja on tarjolla 25-30h/viikko ja tulevaisuudessa on mahdollisuus vakinaistamiseen yrityksen omille listoille.

Tässä työssä pärjää positiivisella, innovatiivisella ja joustavalla asenteella. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset soveltamaan omaa osaamistasi asiakkaiden toiveiden mukaan. Pääset loihtimaan upeita ja herkullisia annoksia niin yksityiskonematkustajille kuin reittilentojen turisteille.

Toivomme sinulta:

  • Alan koulutusta/kokemusta
  • Nuhteetonta taustaa, valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys
  • Ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä
  • Positiivista ja joustavaa asennetta
  • Suomen ja englannin kielen taito
  • Aiempi lentocateringkokemus katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Huumorintajuisen työyhteisön
  • Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ja keittiön toimintaa
  • Mahdollisuuden vakinaistamiseen

Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa