Etsimme ravintolatyöntekijää

Etsimme ravintolatyöntekijää

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.9.2022

Hei sinä reipas ravintola-alan alkaja tai konkari! Jos kaipaat aktiivisia päiviä elämääsi, nyt kannattaa hakea.

Koetko omaksesi sanat reipas, ahkera ja iloinen ravintolatyöntekijä? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella? Löytyykö sinulta jonkin verran kokemusta keittiötöistä tai ravintola-alalta? Hygieniapassi tai valmius hankkia se on iso plussa. Anniskelupassi ei ole pakollinen, mutta eduksi.

Haemme nyt Kuopioon ja lähiympäristön asiakasyrityksiimme ravintolatyöntekijöitä.

Toivomme, että ravintolamaailma on sinulle jo jollainlailla entuudestaan tuttu ja hakemasi työnkuva hallussa, etkä pelkää fyysistä ja hektistä työtä.

Työvuoroja on tarjolla käytettävyyteesi, toiveittesi ja osaamisesi mukaan, esimerkiksi plokkarin, kokin ja pikaruokatyöntekijän tehtäviin.

Laita hakemusta rohkeasti tulemaan!

Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Barona välille. Laitahan hakemusta tulemaan heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa