Etsitään kokkia Vantaa Catering Service Companylle!

Etsitään kokkia Vantaa Catering Service Companylle!

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Lentoliikenne kiihtyy kiihtymistään, ja Vantaa Catering Service Company Oy tarvitsee nyt vahvistuksia! Toimitko hyvin kiireen ja muuttuvien tilanteiden keskellä? Löytyykö sinulta tarvittaessa joustoa? Oletko alasi ammattilainen? Mikäli vastasit kyllä, laita hakemuksesi tulemaan! Etsimme kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Vantaa Catering Service Company Oy on yksityinen, vuonna 1994 perustettu lentoyhtiöille Inflight-palveluita tuottava ja vähittäiskauppaan tuotteita valmistava yritys Vantaalla. Heidän asiakkainaan ovat Suomesta liikennöivät reitti-, charter- ja yksityislentoyhtiöt sekä vähittäiskaupat. Yritys valmistaa, pakkaaa ja toimittaa ruoat ja juomat sekä erilaiset myyntiartikkelit asiakkailleen. Tuotantoyksikkö sijaitsee Vantaalla, lentoaseman läheisyydessä.

Etsimme kokkia, joka pystyy hoitamaan à la carte puolen, annosten teon valmiista komponenteista sekä valmistamaan valmisruokaa sarjatuotantona. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä lentocateringissa muuttuvat tilanteet, kuten lisätilaukset, peruutukset ja aikataulun muutokset, tuovat oman mausteensa työpäivään. Ruoan valmistamisen lisäksi kokin tehtäviin kuuluvat muut keittiön työt ja tarvittaessa avustaminen pakkaamon puolella.

Työtä on tarjolla ma-su välisenä aikana, pääsääntöisesti kello 6-20 välillä. Työ on vakituinen ja alkuun työllistyt Baronan kautta.

Tässä työssä pärjää positiivisella, innovatiivisella ja joustavalla asenteella. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset soveltamaan omaa osaamistasi asiakkaiden toiveiden mukaan. Pääset loihtimaan upeita ja herkullisia annoksia niin yksityiskonematkustajille kuin reittilentojen turisteille.

Toivomme sinulta:

  • Alan koulutusta/kokemusta
  • Nuhteetonta taustaa, valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys
  • Ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä
  • Positiivista ja joustavaa asennetta
  • Suomen/englannin kielen taito
  • Aiempi lentocateringkokemus katsotaan suureksi eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Huumorintajuisen työyhteisön
  • Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi ja keittiön toimintaa
  • Vakituisen työpaikan

Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa