Event Chef Koko Lahti

Event Chef Koko Lahti

Sijainti
Lahti, Hollola, Heinola, Kouvola
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.5.2022

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista suurempiin messuihin, sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Event Chef työskentelee Sibeliustalon keittiössä, jossa valmistuu tarjottavat monenlaisiin tilaisuuksiin: lounas, väliaikatuotteet, ruoka-annokset, leivonnaiset ja kokouspaketit. Eli oikeastaan kaikki maan ja taivaan väliltä, joten tässä tehtävässä pääset loihtimaan luovat ideat niin istuville dinnereille, kuin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin osana ammattitaitoista tiimiä.

Haussa on tyyppi, jolta löytyy jo aiempaa kokemusta kentältä. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut kokki tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että viihdyt monipuolisessa ravintolatyössä ja omaat intoa sekä luovuutta kehittää ruokatuotetta ja omaa osaamistasi. Sisukas asenne sekä huumorintaju ovat tärkeitä piirteitä työtehtävässä menestymiseen. Töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Keikkatyöt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Food&Events Tapahtumaravintolat Oy
Food&Events Tapahtumaravintolat Oy

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita tapahtuma-areenoilla ja varmistaa, että niin jääkiekko-ottelut kuin kansainvälisten supertähtien konsertit muodostuvat kävijälle unohtumattomaksi kokemukseksi, josta puhutaan vielä pitkään. Huolehdimme tilaisuutesi tarjoiluista ja palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Luomme jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen. Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritys Restel Oy:ta. Resteliin kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää noin 2500 ravintola-alan ammattilaista.   

Tutustu yritykseen