Financial Planning & Analysis Analyst

Financial Planning & Analysis Analyst

Sijainti
Alavus, Seinäjoki, Tampere, Jyväskylä, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2023

Haemme pitkäjänteisesti työskentelevää sisäisen laskennan ammattilaista vastaamaan Mattiovi Oy:n talouslukujen seurannasta ja analysoinnista. Tehtävässäsi Financial Planning & Analysis Analystina toimit osana tiivistä neljän hengen FP&A-tiimiä ja teet läheistä yhteistyötä Alavuden tehdaspäällikön kanssa. Tarjolla on määräaikainen työsuhde vuoden 2023 loppuun saakka. Työtä voit tehdä hybridimallin mukaisesti osittain tehtaalla ja osittain etänä.

Millainen on työnkuvasi?

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kuukausiennusteiden tuottaminen, liiketoiminta-analyysien laatiminen ja toteumaraportoinnin oikeellisuuden varmistaminen sekä oman yksikön kvartaalitilinpäätöksistä huolehtiminen. Työskentelet tiiviisti Alavuuden tehdaspäällikön, Suomen FP&A-tiimin, kirjanpidon sekä konsernin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä luot mahdollisuuksia liiketoiminnan paikalliselle, että kansainväliselle kasvulle ja kannattavuuden parantamiselle. Onestream yhdessä Excelin, Qlickviewn ja SAPin kanssa ovat päivittäisiä työkalujasi.

Millainen henkilö tehtävässä voisi menestyä?

Tehtävässä menestyäkseen henkilöllä tulisi olla soveltuva alan tutkinto ja kokemusta kansainvälisten konserniyhtiöiden sisäisen laskennan tehtävistä, erityisesti liiketoimintaa tukevasta raportoinnista. Aiempi kokemus valmistavan teollisuuden toimintaympäristöstä auttaa ymmärtämään tuottavuuslaskentaa ja taloudellisten mittareiden pohjalta toteutuvaa tuotannollisten prosessien analysointia. Tärkeintä on kuitenkin, että henkilöllä on halua oppia ja kyky sopeutua uusiin tilanteisiin.

Toivomme, että tuleva kollegamme on taitava priorisoimaan ja läpiviemään useaa tehtäväkokonaisuutta rinnakkain. Tärkeää on myös kyky esittää selkeästi ja rakentavasti liiketoimintaa kehittäviä ehdotuksia. Lisäksi arvostamme kiinnostusta raportoinnin sujuvoittamiseen sekä tarkkaa työskentelyotetta myös tiukkojen aikataulupaineiden alla. Erinomainen englannin taito on välttämätöntä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Miksi juuri tämä tehtävä ja miksi Jeld-Wen Suomi Oy?

FP&A-positio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa talousraportoinnin tehtävissä. Työskentely tässä roolissa mahdollistaa myös oppimisen muilta alan asiantuntijoilta ja verkostojen rakentamisen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Työyhteisössä korostetaan osallistamista sekä kollegiaalista toimintaa, mikä luo puitteet avoimelle ja kannustavalle työilmapiirille.

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 25 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, jonka pääkonttori sijaitsee Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, suunnittelee, valmistaa ja jakelee laajan valikoiman sisä- ja ulkoovia, puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita sekä vastaavia tuotteita käytettäväksi asuintalojen ja muiden tilojen uudisrakentamisessa sekä korjauksessa ja saneerauksessa.

Mattiovi Oy on JELD-WEN Suomi Oy:n tytäryhtiö, jonka Alavuden tehtaalla työskentelee noin 100 oviteollisuuden ammattilaista.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tarttua tähän mielenkiintoiseen tilaisuuteen, rohkaisemme CV:n ja hakemuksen jättämistä palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.05.2023 mennessä. Huomioithan, että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin Julia Leppäseen, joka mielellään vastaa kysymyksiisi. Julian tavoitat numerosta 0469227672 tai sähköpostilla julia.leppanen@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jeld-Wen Suomi Oy
Jeld-Wen Suomi Oy

Mattiovi Oy on JELD-WEN Suomi Oy:n tytäryhtiö, jonka Alavuden tehtaalla työskentelee noin 100 oviteollisuuden ammattilaista. Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 25 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, jonka pääkonttori sijaitsee Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, suunnittelee, valmistaa ja jakelee laajan valikoiman sisä- ja ulkoovia, puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita sekä vastaavia tuotteita käytettäväksi asuintalojen ja muiden tilojen uudisrakentamisessa sekä korjauksessa ja saneerauksessa.