Financial Project Coordinator

Financial Project Coordinator

Sijainti
Tampere, Lahti, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa talouden asiantuntijoiden joukkoon

Uutena Financial Project Coordinatorina tehtäviisi kuuluvat eri projektien talouden seuraaminen ja hallinta toiminnanohjausjärjestelmässä projektipäälliköitä tukien. Suomen Project Admin -yksikössä on noin neljäkymmentä asiantuntijaa eri puolella Suomea. Kuulumme globaaliin Business Finance organisaatioon.

Työsi tärkein painopiste on laskutuksessa ja projektien oikea-aikaisen tuloutuksen varmistamisessa. Lisäksi työhösi kuuluu projekteihin liittyvien selvityksien ja laskelmien tekeminen projektipäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työpisteesi voi sijaita omien toiveidesi mukaan joko Espoossa, Tampereella tai Lahdessa.

Sinä voit olla joko urasi alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta keryttänyt taloushallinnon osaaja. Tärkeintä on positiivinen ja proaktiivinen asenne sekä halu kehittyä ja kehittää. Työskentelet ratkaisukeskeisesti ja haluat aidosti selvittää työhön liittyviä ongelmia. Omaat myös hyvät tiimityöskentelytaidot ja halua tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Etene kohti tavoitteitasi

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Odotamme sinulta:

• Aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta (kuten talouden tradenomi tutkintoa)

• Aikaisempi kokemus projektihallinnasta ja/tai taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi

• Oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työskentelyyn

• Joustavuutta sekä halua kehittyä, kehittää ja oppia uutta

• Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää Excel-osaamista.

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Rambollissa seurataan henkilöstön tyytyväisyyttä vuosittain ja olemmekin yksikössämme saaneet erinomaiset pisteet kyselystä, meillä viihdytään! Meillä saa oppia uutta ja kehitysideoita kuunnellaan ja niitä viedään käytäntöön. Lisäksi meillä saa aina apua ja tukea, etkä jää yksin kysymyksiesi kanssa

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, viihtyisän työympäristön mukavine työkavereineen ja nykyaikaiset työvälineet. Hae tehtävää, mikäli olet hyvä tyyppi, tarkka ja aktiivinen henkilö, joka viihtyy numeroiden parissa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet avointa paikkaa

Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Haun päättymispäivä on 30.01.2022. Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoa rekrytointiprosessista ja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Julia Leppänen puhelimitse +358 46 922 7672 tai sähköpostitse julia.leppanen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa