Vietä syksy kentällä

Vietä syksy kentällä

Haku tehtävään on päättynyt.

Tule viettämään tuleva syksy kansainvälisessä lentokenttäympäristössä Finnairilla! Finnair etsii lentokenttähenkilökuntaa Service Guiden tehtävään tulevalle syksylle 2022 Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tehtävässä pääset luomaan erinomaisia asiakaskohtaamisia ja työskentelemään uudessa upeassa lähtöaulassa. Työtehtäviin kuuluu myös opastusta lähtöporteilla, transfer-palvelutiskeillä ja tulopalvelussa.

Oletko siis valmiina lähtöön? Hyppää mukaan Finnairin lentävään syksyyn ja lentokentän uniikki tunnelma voi pian olla osa jokaista työpäivääsi!

Finnairin avoimet työtehtävät syksylle 2022

Mitä sinun olisi hyvä tietää tästä työstä?

Sinut koulutetaanKaksivaiheinen aloitus

Ennen työllistymistä uudet työntekijät osallistuvat kahden viikon laadukkaaseen koulutukseen. Koulutus on palkaton. Aloitukset tehtävään ovat 5.9. ja 19.9.

Aamu- ja päivävuorojaTyöajat

Työaika ajoittuu aikaiseen aamuun klo 5-9 tai klo 13-18 välille, viikon jokaiselle päivälle. Vuorot voivat välillä alkaa myös yöllä klo 02 alkaen.

Ilmailualan UnioniPalkkaus

Tässä työssä työllistyt Finnairille ja tehtävästä maksetaan IAU:n Tessin mukaista palkkaa.

Ennen aloitustaTurvallisuusselvitys

Työympäristön luonteen vuoksi valituille tehdään Euroopan Unionin ilmailua koskevan turva-asetuksen mukainen turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Kuusi syytä hakea Finnairille

Finnair
Finnair​Finnair on verkostolentoyhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kattavat lentoyhteydet ja yhdistää Euroopan ja Aasian lyhyttä pohjoista reittiä käyttäen. Kotikenttämme Helsinki-Vantaan maantieteellinen sijainti mahdollistaa nopeat ja tehokkaat yhteydet monien Euroopan ja Aasian keskuksien välillä. ​Meillä on myös sinivalkoinen rooli: olemme Suomen portti maailmalle ja mahdollistamme kansainväliset yhteydet niin suomalaiselle elinkeinoelämälle kuin vapaa-ajan matkustajille.​ Vuonna 1923 perustettu Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen operoivista lentoyhtiöistä. Vastuullisuus on strategiamme ytimessä. Pitkän aikavälin tavoitteemme on hiilineutraalius. Haluamme säilyttää lentoyhteyksien tuoman taloudellisen ja sosiaalisen hyvän, ja samalla pienentää lentämisen ympäristövaikutuksia merkittävästi.Lue lisää Finnairista