Vietä syksy kentällä

Vietä syksy kentällä

Haku tehtävään on päättynyt.

Tule viettämään tuleva syksy kansainvälisessä lentokenttäympäristössä Finnairilla! Finnair etsii lentokenttähenkilökuntaa Service Guiden tehtävään tulevalle syksylle 2022 Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tehtävässä pääset luomaan erinomaisia asiakaskohtaamisia ja työskentelemään uudessa upeassa lähtöaulassa. Työtehtäviin kuuluu myös opastusta lähtöporteilla, transfer-palvelutiskeillä ja tulopalvelussa.

Oletko siis valmiina lähtöön? Hyppää mukaan Finnairin lentävään syksyyn ja lentokentän uniikki tunnelma voi pian olla osa jokaista työpäivääsi!

Finnairin avoimet työtehtävät syksylle 2022

Service Guide

Haku tehtävään on päättynyt. Haemme tulevalle syksylle useita henkilöitä Service Guiden tehtäviin. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä lähtöaulassa, porteilla, transfer-palvelutiskeillä ja tulopalvelussa. Työssä korostuu asiakaspalvelutaidot ja erilaisten järjestelmien osaaminen.

Hae tästä!

Mitä sinun olisi hyvä tietää tästä työstä?

Sinut koulutetaanKaksivaiheinen aloitus

Ennen työllistymistä uudet työntekijät osallistuvat kahden viikon laadukkaaseen koulutukseen. Koulutus on palkaton. Aloitukset tehtävään ovat 5.9. ja 19.9.

Aamu- ja päivävuorojaTyöajat

Työaika ajoittuu aikaiseen aamuun klo 5-9 tai klo 13-18 välille, viikon jokaiselle päivälle. Vuorot voivat välillä alkaa myös yöllä klo 02 alkaen.

Ilmailualan UnioniPalkkaus

Tässä työssä työllistyt Finnairille ja tehtävästä maksetaan IAU:n Tessin mukaista palkkaa.

Ennen aloitustaTurvallisuusselvitys

Työympäristön luonteen vuoksi valituille tehdään Euroopan Unionin ilmailua koskevan turva-asetuksen mukainen turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Kuusi syytä hakea Finnairille

Työskentelemme yhdessä

Ymmärrämme, että menestyksemme vaatii meidän kaikkien panosta. Luotamme toisiimme. Yhdessä työskentely tarkoittaa yhteisten tavoitteiden eteen tekemistä ja yhteistyötä yli organisaatiorajojen sekä ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Välitämme

Välitämme asiakkaistamme ja toisistamme. Otamme vastuuta ja toimimme vastuullisesti. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin, olemme olemassa asiakkaitamme varten. Teemme työtä yhdessä toinen toistamme arvostaen ja kunnioittaen.

Yksinkertaistamme

Yksinkertaistamisessa on kyse siitä miten teemme työtä yhdessä. Yksinkertaistaminen on prosesseja, avoimuutta, läpinäkyvyyttä, selkeyttä, tehokkuutta, ammattitaitoa, matalaa hierarkiaa ja joustavuutta.

Olemme rohkea

Rohkeus on ennakkoluulotonta suhtautumista tulevaisuuteen. Se on inspiraatiota, luovuutta, sisua, uskallusta kysyä ja antaa palautetta.

Yksi maailman vanhimmista

Vuosikymmenten aikana olemme kasvaneet pienestä suomalaisesta lentoyhtiöstä merkittäväksi kansainväliseksi lentoyhtiöalan tekijäksi ja olemme yksi maailman vanhimmista edelleen toimivista lentoyhtiöistä.

Ympäri maailmaa

Lennämme yli 130 kohteeseen Suomessa, Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa kotikenttämme Helsinki-Vantaan kautta.

Finnair
Finnair​Finnair on verkostolentoyhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kattavat lentoyhteydet ja yhdistää Euroopan ja Aasian lyhyttä pohjoista reittiä käyttäen. Kotikenttämme Helsinki-Vantaan maantieteellinen sijainti mahdollistaa nopeat ja tehokkaat yhteydet monien Euroopan ja Aasian keskuksien välillä. ​Meillä on myös sinivalkoinen rooli: olemme Suomen portti maailmalle ja mahdollistamme kansainväliset yhteydet niin suomalaiselle elinkeinoelämälle kuin vapaa-ajan matkustajille.​ Vuonna 1923 perustettu Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen operoivista lentoyhtiöistä. Vastuullisuus on strategiamme ytimessä. Pitkän aikavälin tavoitteemme on hiilineutraalius. Haluamme säilyttää lentoyhteyksien tuoman taloudellisen ja sosiaalisen hyvän, ja samalla pienentää lentämisen ympäristövaikutuksia merkittävästi.Lue lisää Finnairista