Finnkino, We Make Movies Better, Herokuva

Tule töihin elokuvien pariin Finnkinolle!

Etsimme uusia staroja Finnkinolle – oletko sinä etsimämme supersankari?

Finnkinolla työskentely on kuin huikea seikkailu. Pääset sukeltamaan elokuvien maailmaan niin työtehtäviesi puolesta kuin halutessasi myös vapaa-ajalla rajattoman leffaetumme ansiosta. Emme ole vain työpaikka, vaan olemme erityisten hetkien ja elämänikäisten muistojen luomista varten. Olemme kaikkea sitä, jota myös itse rakastamme elokuvakokemuksessa. 

Finnkinossa elokuvakokemuksen taika alkaa jo ennen kuin salin valot himmenevät, valkokangas herää eloon ja portti toiseen maailmaan aukeaa. Elokuvakokemuksen taika olet sinä Finnkinon työntekijänä: iloinen tervehdys teatteriin saapuessa sekä jaettu rakkaus ja intohimo elokuviin. Olisitko sinä etsimämme tekijä?

Herätä sisäinen supersankarisi!

“Everything I learned, I learned from the movies.” - Audrey Hepburn

Me Finnkinolla etsimme joukkoomme loistotekijöitä, jotka tekevät asiakkaidemme elokuvaelämyksistä vielä entistäkin mieleenpainuvampia. Finnkinon työntekijät ovat todellisia elokuvien supersankareita, joilta löytyy paljon upeita ominaisuuksia. Vilkaise seuraavat neljä kohtaa ja katso, löytyykö sinusta haluamaamme supersankariasennetta!

Finnkinon avoimet työpaikat

Neljä syytä hakea Finnkinolle

 1. Mahtava porukka

  Meillä Finnkinolla on mahtava porukka ja erinomainen yhteishenki! Elokuvateattereillamme viihdytään niin vapaa-ajalla kuin työn puitteissa. Meillä on niin mukava porukka, että työntekijät viettävät mielellään myös vapaa-aikaa keskenään.

 2. Kehitysmahdollisuudet ja työn monipuolisuus

  Työtehtävät Finnkinolla ovat monipuoliset ja tarjoamme mahdollisuuksia päästä kehittymään ja oppimaan uutta. Työntekijämme perehdytetään työn perusteisiin hyvin kiinni ja lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja päästä laajentamaan osaamista herkkumyynnin, baarin ja elokuvateatteritekniikan pariin

 3. Joustava työaika

  Finnkinolla tarjotaan monia etuja ja yksi niistä on se, että olemme joustavia työaikojen suhteen. Tarjoamme ilta- ja viikonloppupainotteisia työaikoja, jotka näin ollen sopivat erinomaisesti vaikkapa opiskelijalle tai iltavirkulle.

 4. Loistavat edut

  Haluamme myös työntekijöidemme kokevan elämyksiä ja siksi tarjoamme herkullisen ja ainutlaatuisen leffaedun kaikille työntekijöillemme!

Finnkinon teatterit kartalla
FINNKINON TEATTERITHelsinki: Tennispalatsi, Kinopalatsi, Itis ja Maxim Espoo: Omena ja Sello Vantaa: Flamingo Jyväskylä: Fantasia Kuopio: Scala Lahti: Kuvapalatsi Lappeenranta: Strand Oulu: Plaza Pori: Promenadi Tampere: Plevna ja Cine Atlas Turku: Kinopalatsi
Finnkino Oy: 

Tervetuloa elämysten pariin!
Finnkino Oy: Tervetuloa elämysten pariin!Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 113 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa. Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia, että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Lisätietoja: www.finnkino.fi