Tule töihin Fodbariin!

Tule töihin Fodbariin!

Fodbarilla pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden konseptin mukaisesti ja tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille. Haemme esihenkilöä, monipalvelutyöntekijää ja kokkia Fodbariin Kärsämäkeen. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja työtä tehdään Kärsämäen kunnan alueella.

Heräsikö kiinnostuksesi? Mahtavaa, lue lisää ja hae Fodbarin tiimiin täysin uuden konseptin pariin!

Fodbarin avoimet työtehtävät

Esihenkilö

Esihenkilö

Vastaat esihenkilötyön lisäksi aterioiden valmistamisesta yhdessä keittiötiimisi kanssa. Työhösi kuuluu talouden seuraamista ja raportointia sekä siivoustyön organisointia ja johtamista yhdessä siivoustyön ammattilaisten kanssa.

Hae tästä!
Monipalvelutyöntekijä

Monipalvelutyöntekijä

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoan valmistusta, monipuolisia keittiön tehtäviä astiahuollosta välipalojen valmistamiseen sekä ylläpitosiivousta.

Hae tästä!
Kokki

Kokki

Haemme kokkia, joka pääsee valmistamaan ruokaa ja tuottamaan ruokaelämyksiä asiakkaille. Kokin tehtäviin kuuluvat normaalit suurtalouskokin työtehtävät, joista erityisesti ruoan valmistaminen ja esillelaitto.

Hae tästä!

Haluatko hakea heti helposti ja nopeasti?

Mitä sinun olisi hyvä tietää tästä työstä?

Tausta

Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Työajat

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja tunteja on n. 112,5h/ 3viikkoon tvo-sopimuksella

Palkkaus

Noudatamme Maran Tessiä palkkauksessa.

Sijainti

Kärsämäki sijaitsee Oulun Eteläisessä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa ja on rauhallinen, yrittäjämyönteinen sekä lapsiystävällinen maalaiskunta.

Fodbar Oy
Fodbar OyMe uskallamme ajatella toisin! Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin. Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.Lue lisää Fodbarista