Oletko haka teknisessä ongelmanratkaisussa? Tule töihin Fujitsulle!

Oletko haka teknisessä ongelmanratkaisussa? Tule töihin Fujitsulle!

Etsimme Fujitsulle Tampereelle ja Helsinkiin henkilöitä ratkomaan asiakkaiden tietoteknisiä ongelmia! Etsimämme teknisen tuen asiantuntijat voivat olla taustaltaan esimerkiksi loppuvaiheen it-opiskelijoita tai vaikkapa kokeneempia asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka etsivät uutta suuntaa työelämään IT-maailman syövereistä.  

Fujitsulla pääset työskentelemään nuorekkaassa, asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä. Saat kattavan perehdytyksen, ja tämänkin jälkeen tukenasi ovat tilanteessa kuin tilanteessa tiimin esihenkilö sekä työkaverisi. Pääset osaksi monipuolista ja kehittyvää IT-alan yritystä, jossa tehtävät ja päivät ovat vaihtelevia ja taatusti mielenkiintoisia.

Lue myös alta tulevan kollegasi Matleenan ajatuksia Service Desk -asiantuntijan työstä sekä esihenkilöiden Maijan ja Markuksen terveiset.

Fujitsun avoimet työpaikat

Millaista on työskennellä Fujitsulla?
Millaista on työskennellä Fujitsulla?ELLA – MULTITALENT-TIIMIN TÄHTI. Multitalent-tiimissä töitä tehdään asiakaspalvelun ja asiantuntijatyön välissä. Roolien välissä sukkulointi tuo joustavuutta ja vaihtelua työhön, josta Ella nauttii. Mitä multitalent-tiimissä oikein tehdään ja miksi Ella on viihtynyt Fujitsun tiimissä? Lue!Lue koko juttu

8 syytä hakea töihin Fujitsulle

Onnistumme yhdessä

Kehitämme jatkuvasti uusia luovia tapoja työskennellä tiiminä ja tuottaa erinomaisia tuloksia. Jos haluat työskennellä osana avarakatseista tiimiä ja monimuotoista työyhteisöä, tule luomaan tulevaisuutesi Fujitsussa.

Työskentele omalla tyylilläsi

Dynaamisten teknologiaratkaisujen kehittäminen ja toimittaminen onnistuvat vain, kun työnteko on joustavaa ja tekijää kunnioittavaa. Fujitsulla halutaan pitää hyvää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta sekä henkilöstön viihtymisestä ja hyvinvoinnista. Jos haluat työskennellä sinulle ja asiakkaillemme parhaiten sopivalla tavalla, tule rakentamaan tulevaisuuttasi Fujitsussa.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Elämä ei ole pelkkää työtä. Fujitsulla suhtaudutaan myönteisesti etätyöskentelyyn ja tuetaan aktiivisesti työskentelymuotoja, jotka helpottavat työn ja perhe-elämän yhdistämistä.

Hyvinvointi ja edut

Fujitsun tavoitteena on sen työntekijöiden elämän laadun parantaminen. Työkykyä ylläpitävän toiminnan avulla pidetään huolta siitä, että Fujitsulla työskentelevät jaksavat työssään mahdollisimman hyvin.

Toimimme vastuullisesti

Rakennamme seuraavan sukupolven ict-ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintaa ja vaikuttavat myönteisesti yhteiskuntaan. Uskomme, että teknologian pitää kehittää tapojamme matkustaa, tuottaa energiaa ja edistää oppimista.

Luotamme osaamiseesi

Luottamus luo luottamusta. Fujitsulle on tärkeää toimittaa luotettavia teknologiaratkaisuja asiakkaillemme. Fujitsun työntekijät haluavat olla luottamuksen arvoisia ja rakentaa menestystä kanssamme. Fujitsussa sinulla on vastuu oman urasi hallinnasta ja valtuudet toimia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa parhaaksi katsomallasi tavalla.

Hyvät kulkuyhteydet

Tampereen toimisto sijaitsee aivan ydinkeskustassa Finlaysonin alueella, jossa on paikoitusalue omalla autolla kulkeville. Helsingin toiminto niin ikään sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähdellä Valimon juna-asemaa.

Lounasetu

Baronan työntekijänä sinulla on mahdollisuus Edenredin lounasetuun.

Fujitsu-logo
FujitsuFujitsu on yksi maailman johtavista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Fujitsun Service Desk toimii asiakkaiden ensisijaisena kontaktipisteenä tietoteknisten ongelmien ja käytönneuvonnan saralla. Fujitsulla on Suomessa vahva paikallinen palvelukyky, mutta samalla olemme kansainvälisesti kyvykäs ja verkottunut yritys.fujitsu.fi »