Guest Experience Supervisor Finnkino Itäkeskus

Guest Experience Supervisor Finnkino Itäkeskus

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.7.2024

Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi tiimin johtamisesta rennossa ja avoimessa työyhteisössä? Haluatko mahdollistaa asiakkaillemme ensiluokkaisen elokuvaelämyksen ja tiimillesi timanttisen työskentely-ympäristön?

Etsimme Guest Experience Supervisoria esihenkilötehtäviin Finnkino Itäkeskukseen.

Haasta siis itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Guest Experience Supervisorin tehtävässä toimit osana esihenkilötiimiä Cinema Managerin alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesihenkilönä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Rooliisi kuuluu luonnollisesti myös teatterin todellisten tähtien, asiakkaittemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta esimerkiksi tapahtuma-, ravintola- tai kaupan alan lähiesihenkilön tehtävistä
  • energistä ja ihmisläheistä työotetta
  • erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja
  • kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja
  • luovuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä innostavaa johtamisotetta
  • hyvää suomen kielen taitoa

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, lounas- ja virkistysetu sekä elokuvaetu.

Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen. Barona hoitaa rekrytointiprosessia, mutta tehtävään valittu henkilö työllistyy Finnkinon kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Tietoturvasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna, johon valitut henkilöt saavat kutsun sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Adolfsson 15.7 lähtien.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Finnkino
Finnkino

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa kaikkiaan 17 elokuvateatteria. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa. Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia, että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä.