Guest Experience Supervisor Finnkino Pori

Guest Experience Supervisor Finnkino Pori

Sijainti
Pori
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2022

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Nautitko tiimin motivoimisesta ja kehittämisestä? Osaatko pitää langat käsissäsi ja ratkoa ongelmia tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mahdollistamassa asiakkaillemme ensiluokkaisen elokuvaelämyksen? Mikäli sinulla vielä näiden lisäksi on esihenkilötyöstä kokemusta, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Etsimme Finnkino Promenadin elokuvateatteriin Guest Experience Supervisoria esihenkilötehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Guest Experience Supervisorin tehtävässä toimit osana esihenkilötiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesihenkilönä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Lisäksi rooliisi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaittemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työtehtävä muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, mitä työsi tulee pitämään sisällään. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä
  • energistä ja ihmisläheistä työotetta
  • erinomaisia tiimityötaitoja
  • kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja
  • luovuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä innostavaa johtamisotetta

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen. Barona hoitaa rekrytointiprosessia, mutta tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Finnkinon kirjoille.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Finnkino PORI
Finnkino PORI

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 113 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa. Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia, että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä.