Guest Experience Supervisor Finnkino Turku

Guest Experience Supervisor Finnkino Turku

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Kaipaatko ihmisläheiseen työhön upeissa maailmanluokan puitteissa? Osaatko pitää langat käsissäsi ja hymyn huulillasi tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme ensiluokkaista elokuvaelämystä? Etsimme Finnkinolle Turkuun ja Raisioon kahta Guest Experience Supervisoria.

Turun talousalueelle avataan keväällä 2022 Turun Kinopalatsin rinnalle täysin uusi elokuvateatteri kauppakeskus Myllyyn. Guest Experience Supervisorina pääset myös osaksi Myllyn teatterin esihenkilötiimiä ja mukaan uuden teatterin käynnistämiseen.

Toinen työsuhde vakituinen ja kokoaikainen.

Toinen työsuhde on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 15.1.2023 asti.

Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!


Tehtävässä toimit osana esihenkilötiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen työntekijöiden lähiesihenkilönä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Lisäksi tehtävääsi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaidemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta

• aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä

• energistä ja ihmisläheistä työotetta

• erinomaisia tiimityötaitoja

• kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja

• luovuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä innostavaa johtamisotetta

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuaikana. Toivomme, että pystyt aloittamaan työssäsi helmi-maaliskuussa. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Lisätietoja tehtävästä voi soittaa ja kysyä ke 12.1. klo 10-11 tai ke 19.1. klo 10-11+358 44 460 2082 eeva.virtanen@barona.fi
Finnkino Kinopalatsi Turku
Finnkino Kinopalatsi Turku

Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Laajan elokuvatarjonnan lisäksi valkokankailla nähdään myös Event Cinema -sisältöjä, kuten oopperaa, näytelmäteatteria, balettia, konsertteja ja musikaaleja. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 104 salia. Vuonna 2016 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on luoda elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino Oy:n palveluksessa on n. 360 työntekijää, joista suurin osa työskentelee teattereissa.