Gym Host Fitness24Seven Porvoo

Gym Host Fitness24Seven Porvoo

Sijainti
Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
21.7.2024

Etsitkö vastuullista asiakaspalvelutehtävää ja nautit asiakaskohtaamisista sekä sinulla on aito halu tarjota asiakkaillemme parasta palvelua – myös treenaamisen osalta. Mikäli vastasit näihin kyllä - meillä on sinulle GYM HOSTin paikka avoinna!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen johtava kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että pääemme parhaaseen tulokseen, kun puhallamme tiiminä yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme timanttista Gym hostia Keskustan salille Porvooseen. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan Fitness24Sevenin kanssa.

Työ on osa-aikainen 6 tuntia/vko ja työvuorot ovat Ma - To klo 16 -19 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja koulutusviikolla, jolloin tehdään täysi 40 tunnin viikko. Tehtävätason aloituspalkka on 12,00 € tunnilta.

Tehtäväkenttäsi

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen korkea, ja se on meille kunnia-asia. Meille jokainen treenaaja voi tulla sellaisena kuin on. Tässä Gym hostilla on tärkeä rooli. Tehtävässä olet salin tunnelmanluoja, vastaat jäsentemme viihtyvyydestä ja kannustat heitä iloisella asenteellasi. Työsi on tärkeää ja merkityksellistä: sinä olet jäsenillemme F24S:n kasvot ja ääni.

Salisi on valtakuntasi. Gym hostina pääset auttamaan monipuolisesti jäseniämme erilaisissa treeniä tukevissa tilanteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti jäsenten asiakaskokemuksesta ja neuvot heitä jäsenasioiden hoitamisessa. Varmistat, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, sali on viihtyisä, ja tavarat ovat siististi oikeilla paikoillaan.

Sinulleko?

Olet se, jolle asiakaspalvelu, muiden kannustaminen ja auttaminen on luontaista. Toivomme löytävämme aurinkoisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Viestithän myös sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua. Osaamisesi ja kehittymisesi mahdollistavat erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset. Tavoitteenamme on auttaa sinua kasvamaan huipputekijäksi!

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Innostuitko? Kerro se meille! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkaile sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fitness24Seven Oy
Fitness24Seven Oy

Fitness24Seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju, joka pyörittää 240 kuntosalia kuudessa eri maassa. Suomessa yritys kasvaa vahvasti ja tällä hetkellä palvelemme valtakunnallisesti noin 50:llä kuntosalilla. Meidän tehtävä on mahdollistaa liikunta kaikille. Kuten meidän visiomme sanoo: we lead people to a healthier life no matter who you are!

Tutustu yritykseen