Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Sijainti
Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Akaa, Valkeakoski
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
27.6.2022

Vaikka ravintola-alan tilanne on nyt haastava uskomme tämän olevan vain väliaikaista jäätymistä ja pääsemme vielä aloittamaan kesärekrytoinnit valtavalla vauhdilla ja tekemään tulevasta kesästä kuuman! Oletko sinä positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan huippujengiin ja saada monipuolista kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta tulevaisuutta varten?

Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Täyden kympin kesäkokemus kokkina? Hurmaava hellekesä hotellissa? Bestein kesä baarihommissa? Haemme innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia hotelli- ja ravintola-alalle. Kaipaamme osaajia esimerkiksi Hämeenmaalle, Restelille (Burger King ja RAX) ja Scandicille!

Mitä odotamme sinulta

Etsimme niin kokopäiväisiä tekijöitä kuin keikkatyöntekijöitäkin, eli tarjolla on joustavasti eri vaihtoehtoja! Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle!

Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

Täysi-ikäisyys: ravintola-alan paikkoihin etsitään vähintään 18 vuotta täyttäneitä.

Reipas asenne: olethan can do -asenteella varustettu ja valmis tsemppihenkeen hektisinäkin päivinä!

Kielitaito: etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti.

Ravintola-alan työtehtävissä vaaditaan hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Halutessasi saat keikkailla kauttamme useissa upeissa eri ravintoloissa ympäri pääkaupunkiseutua. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Olemme hakijoihin yhteydessä helmikuusta alkaen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa