Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Sijainti
Mikkeli, Savonlinna, Mäntyharju, Pieksämäki, Juva, Pertunmaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.2.2023

Oletko iloinen, reipas tekijä jolta hymy ei hyydy kiireen keskellä? Oletko valmis ottamaan työurallasi uuden askeleen? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja saada kallisarvoista kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta?

Haemme reippaita tekijöitä ja tulevaisuuden tähtiosaajia hotelli- ja ravintola-alalle!

Kaipaamme huipputyyppejä muun muassa kerroshoitajan, kokin, tarjoilijan sekä liikennemyymälätyöntekijän tehtäviin. Etsimme lähtökohtaisesti kesäsesongin ajaksi työntekijöitä useampaan asiakaskohteeseemme ympäri Etelä-Savoa. Aiemmasta kokemuksesta hotelli- ja ravintola-alalla on ehdottomasti hyötyä, mutta uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääset jo pitkälle!

Mitä toivomme sinulta

Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi oikealla asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin ovat eduksesi:

  • Täysi-ikäisyys. Hotelli- ja ravintola-alan tehtäviin etsitään lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä.
  • Pilke silmäkulmassa. Olethan valmis kohtaamaan asiakkaat ja työtoverit reippaalla ja iloisella asenteella, hektisimpinäkin hetkinä!
  • Osassa tehtävistä tarvitset hygieniapassia, anniskelupassia ja/tai terveydentilatodistusta. Mikäli näitä ei vielä löydy, ei hätää! Voit suorittaa ne myös rekrytointiprosessin edetessä.

Tarjoamme sinulle

Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla vapaasti oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta, kerro itse mitä haluat ja kuka olet. Tehdään kesätyökokemuksestasi 2023 paras ikinä!

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostiin saapuneita hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Jasmi Martikainen
Jasmi Martikainen