Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Hae kesätyöntekijäksi hotelli- ja ravintola-alalle!

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
31.3.2022

Vaikka ravintola-alan tilanne on nyt haastava uskomme tämän olevan vain väliaikaista jäätymistä ja pääsemme vielä aloittamaan kesärekrytoinnit valtavalla vauhdilla ja tekemään tulevasta kesästä kuuman! Oletko sinä positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan huippujengiin ja saada monipuolista kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta tulevaisuutta varten?

Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Täyden kympin kesäkokemus kokkina? Jännittävä juhannus jäätelömyyjänä? Hurmaava hellekesä hotellissa? Bestein kesä baarihommissa? Haemme innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia hotelli- ja ravintola-alalle. Kaipaamme osaajia esimerkiksi Restelille (Burger King ja RAX), suurimmalle kesätyöllistäjällemme HOK-Elannolle, Sokoteliin tai esimerkiksi Scandicille!

Etkö asu pääkaupunkiseudulla? Ei hätää. Paikkoja löytyy nimittäin runsaasti ympäri Suomen monilta asiakkailtamme!

Mitä odotamme sinulta

Etsimme niin kokopäiväisiä tekijöitä kuin keikkatyöntekijöitäkin, eli tarjolla on joustavasti eri vaihtoehtoja! Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle!

Me Baronalla ajattelemme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa huippuosaaja. Muutamat ominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Täysi-ikäisyys: ravintola-alan paikkoihin etsitään lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä
  • Reipas asenne: olethan can do -asenteella varustettu ja valmis tsemppihenkeen hektisinäkin päivinä!
  • Kielitaito: etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti. Ruotsin kieli katsotaan eduksi!

Ravintola-alan työtehtävissä vaaditaan hygieniapassia ja todistusta terveydentilasta – mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Olemme hakijoihin yhteydessä helmikuusta alkaen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa