Hae kesätyöntekijäksi myynnin ja kaupan alalle!

Hae kesätyöntekijäksi myynnin ja kaupan alalle!

Sijainti
Turku, Salo, Masku, Raisio, Lieto, Kaarina, Aura
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö
Hakuaika päättyy
31.3.2022

Hakuaika päättyy 31.3.2022 Oletko joustava ja positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2022 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta kaupan alalta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Kesä kaupan kassalla? Hevihyllyttäjäksi hellettä pakoon? Tulevaisuuden tukivelhoksi teleoperaattorille? Meiltä löydät parhaat myynnin ja kaupan alan kesäduunit niin päivittäistavarakaupan kuin erikoiskaupankin aloilta. Kaupan alan kesäduuni odottaa ottajaansa!

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman aiempaa kokemusta kaupan alan tehtävistä. Olet myös innokas oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi.

Kaikista tärkeintä on kuitenkin timanttinen asenne. Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do –mentaliteetin avulla kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Näitä ominaisuuksia arvostamme erityisesti:

Joustavuus Ilta- ja viikonlopputyöt ovat myynnin ja kaupan alalla yleisiä. Myös aamu- ja yötyöt ovat mahdollisia.

Myyntihenkisyys ja asiakaslähtöisyys Olethan kärsivällinen ja hyvä tyyppi, jonka mielestä asiakas on aina oikeassa!

Kielitaito Myynnin tehtäviin etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti.

Erityisosaaminen Veikkaus-osaaminen on kassatehtävissä ehdoton plussa!

Tarjoamme sinulle Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alan voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Peppi Torkkeli
Peppi Torkkeli
Roosa Koskela roosa.koskela@barona.fipeppi.torkkeli@barona.fi