Hae kesätyöntekijäksi rakennusalalle!

Hae kesätyöntekijäksi rakennusalalle!

Sijainti
Rovaniemi
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Kiinnostaisiko viettää raksalla paras kesä ikinä? Hae Baronalle kesätöihin, niin pääset kehittymään rakennusalan ammattilaiseksi huippujengissä!

Työtehtävät

Rivakka rutistus rakennusapulaisena? Makealta maistuvia maalarihommia? Siistejä suorituksia rakennussiivoojana? Mikä olisi sinun paikkasi?

Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, rakennussiivoojia, maanrakennustyöntekijöitä ja maalareita lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille Rovaniemelle ja myös työmaille tunturikeskuksiin.

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Urakoiden kesto työmailla vaihtelee, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Sinulla on myös isot mahdollisuudet jatkaa töitä myös kesän jälkeen!

Mitä odotamme sinulta

Jotta voimme huolehtia turvallisuudestasi, edellytämme kaikilta raksan työntekijöiltä

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa.

Aiempaa kokemusta emme vaadi, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella pääsee pitkälle! Työtehtäviä etsitään aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löytyy sopivia hommia.

Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
  • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että homma etenee.
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on yhteinen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2022 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa