Hae kesätyöntekijäksi teollisuuden tehtäviin

Hae kesätyöntekijäksi teollisuuden tehtäviin

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.4.2023

Onko asenteesi kohdillaan ja palat halusta tehdä kesästä 2023 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä ammattilaisena, päästä mukaan mahtijengiin ja saada kokemusta teollisuuden alalta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Kokemusta kerryttämässä kokoonpanossa? Työnkiertoa tuotannon tehotiimissä? Prosessien parissa piilossa porotukselta? Haemme skarppeja tekijöitä teollisuuden monipuolisiin tehtäviin asiakkaillemme Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle. Työtehtävät tulevat olemaan esimerkiksi prosessien, teollisen tuotannon, jälkikäsittelyn ja kokoonpanon parissa – löydä oma paikkasi jättämällä hakemus nyt!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, sillä uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Ajattelemme, että jokaisesta voi hyvällä asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Muutamat erityisominaisuudet saattavat kuitenkin heittää sinut kärkihakijoiden joukkoon:

  • Täysi-ikäisyys. Etsimme lähtökohtaisesti vähintään 18 vuotta täyttäneitä.
  • Palo teknisiin askareihin. Jos huolto- ja korjaushommat saavat näppisi polttelemaan, voisit viihtyä teollisuuden töissä.
  • Tekniset opinnot. Opiskelet teknistä alaa kuten tuotanto-, kone- tai sähkötekniikkaa tai olet ammattikorkeakoulun 1.–2. vuoden opiskelija. Voit olla myös 2. asteen ammatillisesta oppilaitoksesta valmistunut tai jatko-opintojen aloitusta odottava.
  • Skarppi mieli, tarkat kädet. Teollisuuden hommissa arvostetaan näppäriä, ajattelevia ja aikaansaavia tekijöitä. Parhaille on tarjolla mahdollisuus jatkoon esimerkiksi opintojen ohella.
  • Valmius joustaviin työvuoroihin. Suurin osa teollisuuden töistä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä.
  • Suomen kielen taito.
  • Ajokortti. Joissain tehtävissä edellytetään ajokorttia.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saat kehittyä työssäsi ja olla oma itsesi.

Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2023 elämäsi paras!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa