Hankesuunnittelupäällikkö, CNGR Finland
2 päivää sitten

Hankesuunnittelupäällikkö, CNGR Finland

Sijainti
Hamina, Helsinki, Lappeenranta, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.10.2023

Tule mukaan rakentamaan akkumateriaalitehdasta Haminaan!

Akkumateriaalitehdas- ja kierrätyslaitoshankkeet etenevät ja haemmekin nyt CNGR Finland Oy:lle projektiorganisaation tärkeäksi osaksi mahdollistamaan vihreän siirtymän tuotantolaitosten toteutumisen Haminassa.

CNGR Finland Oy tekee uuden aikakauden akkumateriaalitehdasta ja kierrätyslaitosta Haminaan, joista odotetaan merkittävää työllistäjää Haminan seudulle. Tehtaalla tullaan valmistamaan prekursorimateriaalia (pCAM), joka on akkujen keskeinen rakennusaine, ja kierrätyslaitos jalostaa käytetystä akkumateriaalista uutta raaka-ainetta tehtaalle. Samalla tehdas tukee vihreää siirtymää ja eurooppalaisen liikenteen sähköistämistä sekä hyödyntää alan viimeisintä teknologiaa. Tavoitteenamme on rakentaa tehtaat, joiden hiilijalanjälki on pienin koko maailmassa. Lue lisää: https://cngr.fi/

Ensimmäisessä vaiheessa, hankesuunnittelupäällikkönä vastaat prekursoritehtaan ja sen yhteyteen tulevan akkumateriaalin kierrätyslaitoksen OSBL-prosessien ja hyödykealueiden hankevalmistelusta. Projektien seuraavissa vaiheissa, vastaat toteutuksen menestyksekkäästä läpimenosta. Sinulla on siis tärkeä rooli investoinnin toteutumisessa ja projektin kehittämisessä.

Tehtäviisi kuuluu mm. energia-, sähkö- ja jätehuollon sekä varastojen ja muun infran, kuten tie- ja putkiyhteyksien hankevalmistelu. Siihen sisältyy mm. sijaintien ja teknologioiden kartoittaminen sekä vaihtoehtojen teknistaloudellinen tarkastelu. Työskentelet kiinteässä yhteistyössä palveluntarjoajien kanssa ja koordinoit heidän toimintaansa. Myöhemmin tulet hallinnoimaan ja kehittämään infraa, joka mahdollistaa laitosten tulevaa kasvua.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on vankka kokemus vastaavan kokoluokan hankkeiden valmistelusta ja projektien toteuttamisesta.
  • Tiedät, miten OSBL-prosessit ja hyödykealueet rakennetaan ja yhteensovitetaan. Ymmärrät päätöstesi liiketoiminnalliset vaikutukset ja osaat tunnistaa ja minimoida riskit.
  • Viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja löydät keinot asioiden edistämiseen ja haasteiden ratkaisemiseen.
  • Kommunikoit sujuvalla suomen ja englannin kielellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Avainroolin akkumateriaalitehtaan investointihankkeessa.
  • Työtehtävän pitkälle tulevaisuuteen, jolla on aidosti merkitystä. Pääset työskentelemään ilmastomuutoksen vastaisen taistelun eturintamassa.
  • Pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi, sekä tulevaisuuden rooliisi yrityksessä.
  • Tukenasi tehtävässä toimii CNGR:n kasvava ja ammattitaitoinen joukko.

Työtä voi tehdä aluksi osittain etänä, mutta sinulla on oltava valmius työskennellä myös Haminassa sekä matkustaa ajoittain ulkomaille. Myöhemmin läsnäolosi paikan päällä on vaatimus hankkeen menestyksekkäälle etenemiselle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haethan tehtävään siis heti oheisen linkin kautta. Liitäthän mukaan englanninkielisen hakemuksen ja CV:n sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä Baronalla antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
CNGR Finland Oy
CNGR Finland Oy

CNGR Finland Oy tekee uuden aikakauden akkumateriaalitehdasta ja kierrätyslaitosta Haminaan, joista odotetaan merkittävää työllistäjää Haminan seudulle. Tehtaalla tullaan valmistamaan prekursorimateriaalia (pCAM), joka on akkujen keskeinen rakennusaine, ja kierrätyslaitos jalostaa käytetystä akkumateriaalista uutta raaka-ainetta tehtaalle. Samalla tehdas tukee vihreää siirtymää ja eurooppalaisen liikenteen sähköistämistä sekä hyödyntää alan viimeisintä teknologiaa. Tavoitteenamme on rakentaa tehtaat, joiden hiilijalanjälki on pienin koko maailmassa. Lue lisää CNGR Finlandista ja akkumateriaalitehdashankkeesta: https://cngr.fi/

Tutustu yritykseen