Hankinta-asiantuntija, Vantaa/Kuopio

Hankinta-asiantuntija, Vantaa/Kuopio

Sijainti
Vantaa, Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Haemme asiakkaallemme Leijona Cateringille hankinta-asiantuntijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaan tai Kuopion toimipisteeseen. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan marraskuun 2023 loppuun saakka. Liukuvan työajan lisäksi tehtävässä on etätyömahdollisuus. Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Mitä työpöydältäsi tulee löytymään hankinta-asiantuntijana?

Hankinta-asiantuntijana pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa sekä tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työsi tulee koostumaan hankintojen taustaprosessien hallinnasta, Leijona Cateringin ravintoloiden ohjaamisesta ja tukemisesta hankintojen näkökulmasta sekä toimittajayhteistyöstä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat muun muassa raaka-aineiden ja tuotetietojen ajantasaisuuden varmistaminen, hintojen ja muutoksien hallinta, ostojen analysointi ja seuranta, reklamaatioprosessit sekä menekin ennustaminen. Tehtävien sisältöä voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä eri tavaratoimittajien kanssa sekä näkemään konkreettisesti oman työn jälkesi kustannustehokkuudessa.

Raportoit tehtävässä Leijona Cateringin talousjohtajalle. Tiimissä työskentelee lisäksesi myös toinen hankinta-asiantuntija. Tulet tekemään myös tiivistä yhteistyötä tuotekehitystiimin kanssa.

Minkälaista työkaveria etsimme joukkoomme?

Tehtävään sopisi parhaiten analyyttinen, tarkka ja pitkäjänteisen työskentelyotteen omaava henkilö. Toivomme, että viihdyt numeroiden parissa ja nautit myös rutiininomaisista tehtävistä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti paineen alla sekä sopeutumista muuttuviin tilanteisiin.

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen ostojen, hankintojen ja/tai tuotetietojen hallinnoimisesta ravintola- tai elintarvikealalta. Toivomme sinulta relevanttia koulutustaustaa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävän omaksumista nopeuttaa, jos sinulla on jo entuudestaan kokemusta Aromi toiminnanohjausjärjestelmästä. Työkieli tehtävässä tulee olemaan suomi, ruotsin ja englannin katsomme eduksi.

Kuulostaisiko tämä seuraavalta työpaikaltasi?

Mikäli tämä tehtävä kuulostaisi juuri sinulta ja kokisit olevasi nappivalinta tehtävään, toivottavasti kuulemme sinusta pian!Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksen urasivustomme kautta. Hakuaikaa on su 4.6.2023 saakka, mutta ei kannata aikailla, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Työllistyessäsi Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia mm. majoituspalveluihin.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Anna Hedman. Annan tavoitat numerosta +358444910638 tai sähköpostitse anna.hedman@barona.fi. Tietosuojasyistä emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia, joten toimitathan hakemuksesi järjestelmämme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.

Tutustu yritykseen