Head Chef / Kitchen Manager, Huuva Oy

Head Chef / Kitchen Manager, Huuva Oy

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.4.2024

Head Chef / Kitchen manager / Venue Manager, Huuva Oy.

Haluatko olla mukana ravintola-alan seuraavassa vallankumouksessa?

Huuva on vain takeaway- ja delivery-myyntiin erikoistunut pilvikeittiö, joka valmistaa parhaiden brändien eri annoksia saman katon alla – miltä kuulostaa esim. Green Hippo, Cafe Bar 9 tai Boneless – jokaiselta brändiltä parhaat annokset yhdellä tilauksella toimitettuna illanviettoon?

Haemme nyt Venue Manageria johtamaan Herttoniemen toimipistettä. Mahdollisuus työllistyä myös muihin pääkaupunkiseudun toimipaikkoihin.

Huuva avasi ensimmäisen ravintolan syksyllä 2021 ja kasvuvauhti on ollut kovaa. Suomessa pisteitä on tällä hetkellä 8 ja Berliinissä 2.

Venue Managerina toimit koko ravintolasta vastaavana esihenkilönä ja vastaat korkean laatutason ylläpitämisestä niin ruoassa kuin johtamisessa. Ravintolat pyörivät Huuvan omalla Huuva OS -järjestelmällä, mikä mullistaa tavan, jolla ravintolat toimivat lisäten tehokkuutta ja tarkkuutta koko prosessin läpi. Saat tähän selkeän perehdytyksen, jonka avulla voit johtaa jokaista osa-aluetta tarkasti. Toivomme, että viihdyt teknologiapainotteisessa työskentely-ympäristössä. Huuva tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön missä käytetään viimeisintä teknologiaa ruoanlaiton tukena.

Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja viihdyt keittiön esihenkilön roolissa. Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta keittiön esihenkilötyöstä ja halua johtaa omalla esimerkillä. Haettavan Managerin pitää ymmärtää katteet ja tuloksen merkitys sekä osata tehdä työvuorolistat. Työhön kuuluu myös varaston- ja tilausten hallinta, ruokien valmistus ja lähettäminen. Tulet kommunikoimaan työssäsi pääsääntöisesti englanniksi. Huuvan keittiöstä vastuussa oleva Regional manager tietysti tukee ja ohjaa sinua varmistaakseen, että sinulla on työkalut menestyäksesi.

  • Työsuhdemuoto: Vakituinen ja kokoaikainen

  • Työajat: Työvuorot sijoittuvat 8.30-23 välille maanantaista sunnuntaihin. Venue Manager tekee itse työvuorolistat, mutta kaikkia vuoroja pitää olla mahdollisuus tehdä. Tehtävään on varattu n.7 h viikossa toimistoaikaa sisältäen viikoittaiset palaverit.

  • Palkka: Palkka neuvotellaan aiempaan osaamiseesi ja kokemukseesi pohjautuen 2900-3200€/kk välille. Vuorokohtaiset lisät maksetaan kk-palkan päälle.

  • Työsuhde-edut: Ruokaetu, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus bonusjärjestelmään.

  • Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

  • Vaaditaan: Hygieniapassi ja terveydentilatodistus (ent.salmonella)

Miten rekrytointi etenee?

Jos haluat tulla osaksi Huuvan tarinaa, ole hyvä ja aloita lähettämällä hakemuksesi linkin kautta ja kerro miksi juuri sinä voisit sopia joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Baronan konsulttiin Mikko Kääriäiseen saadaksesi lisätietoja. Rekrytoinnista vastaa Barona ja valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan työsuhteeseen Huuvalle.

Liitä hakemukseesi kuva hygieniapassistasi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Huuva Oy
Huuva Oy

Esittelyssä Huuva – uusi, fiksu tapa toimittaa ruokaa Huuva perustettiin skaalaamaan toimitusystävällisiä paikallisia sankariravintoloita helposti säilyttäen samalla kestävää yksikkötaloutta. Lyhyesti sanottuna Huuva tekee ruoan toimittamisesta hyvän tarjouksen sekä ravintoloille että syöjille. Huuva toimipaikkoja pääkaupunkisedulla: HERTTONIEMI, MYLLYPURO, VALLILA, OLARI, PITÄJÄNMÄKI, NIITTYKUMPU ja MYYRMÄKI. https://www.huuva.io/

Tutustu yritykseen