HelmiSimpukka

HelmiSimpukka

Avoimet työpaikat HelmiSimpukka-ketjussa

HelmiSimpukka Ravintola ja Express -asemilta löytyy laaja skaala hyvin monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomen. Asemamme ovat tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelustaan sekä viihtyisästä ilmapiiristään, jonka luovat tyytyväiset ja yhteen hiileen puhaltavat työntekijät – meillä on mukavaa tehdä töitä!

Meillä menestyvät oma-aloitteiset ja palvelualttiit tekijät, joilla on asenne kunnossa. Työ on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy. Voimme luvata, että jos pärjäät meillä, pärjäät kyllä missä vain!

Lue lisää HelmiSimpukka-ketjusta työnantajana

Katso allaolevista videoista, millaista on työskentely HelmiSimpukoissa!

Avoimet työpaikat HelmiSimpukoissa

HelmiSimpukat
HelmiSimpukatShell- ja St1-asemien yhteydessä toimivat HelmiSimpukka Ravintolat ja Expressit tarjoavat tiellä liikkujille kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukoissa on niiden hyvä sijainti, viihtyvyys sekä reipas ja iloinen palvelu. HelmiSimpukassa voi tauosta tehdä miellyttävän ja nautinnollisen osan matkaa. Restel operoi 46:ta HelmiSimpukka Ravintolaa ja Express-asemaa ympäri Suomen. Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä.Jätä avoin hakemus tästä.