Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanotehtäviin

Henkilöitä koulutettavaksi kokoonpanotehtäviin

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Kiehtooko sinua teknologia, oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle tarjolla töitä.

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme DEXIS:lle uusia työntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin. DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus, joka on yksi Suomen suurimmista terveysteknologian vientiyrityksistä. Työsuhde kestää vuoden 2022 loppuun asti, mutta hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa klo 7-15:30 (40h/vko) DEXIS:n tuotantotiloissa Tuusulassa. Töiden toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta ja ripeyttä vaativia elektroniikkalaitteiden kokoonpanotehtäviä tuotantolinjastolla. Aiempi kokemus tuotannon töistä sekä tekniset ammattiopinnot ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teknologiateollisuuden mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tutustumaan Lean-työskentelyn perusteisiin. Työntekijöiden käytössä ovat myös henkilökuntaruokala sekä kuntosali. Tehtävän palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DEXIS
DEXIS

DEXIS on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme röntgenlaitteet ovat korkean teknologian vientituotteita, ja olemme yksi alan globaaleista edelläkävijöistä. Kaikkea toimintaamme ohjaa jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä Lean-ajattelu. Liikevaihtomme on n. 150 M€ ja työllistämme Tuusulassa n. 450 henkilöä.

Tutustu yritykseen