Henkilöitä koulutettavaksi työntömastotrukinkuljettajan tehtäviin

Henkilöitä koulutettavaksi työntömastotrukinkuljettajan tehtäviin

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
18.8.2022

Kiinnostaako uuden oppiminen sekä työskentely trukkitehtävissä ja tavaran vastaanotossa? Haluatko päästä työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrelle Espooseen?

Haemme Espooseen Urheilupuiston metroaseman lähellä sijaitsevaan logistiikkakeskukseen varastotyöntekijöitä työntömastotrukinkuljettajan tehtävään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan huippuporukkaan ja työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kokoaikaisesti (37,5h/vko) 2-vuororytmissä aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä ja viikonloppuvuoroja pääset tekemään myös vaihtelevasti kuukausittain.

Työssä pärjääminen ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä tai työntömastotrukin käyttämisestä, sillä järjestämme kunnollisen perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin. Tehtävässä pääset pääsääntöisesti hyllyttämään tuotteita ja siirtämään tuotteita hyllyistä alas työntömastotrukkia hyödyntäen, mutta työssä voi olla mahdollisuus päästä tekemään tarvittaessa myös esimerkiksi tuotteiden keräilyä. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa osin huoneenlämpimässä ja osin jääkaappikylmässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaa heti. Työt on mahdollista aloittaa nopeasti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa