Henkilöstöharjoittelija

Henkilöstöharjoittelija

Sijainti
Kajaani
Työsuhteen tyyppi
Työharjoittelu, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.4.2024

Haemme nyt HR- ja rekrytointitehtävistä kiinnostunutta opiskelijaa erityisesti Teollisuus-toimialallemme Baronan Kajaanin toimipisteeseen 3-6 kuukauden työharjoitteluun. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä, ja sen toteuttamistapaa voimme muotoilla mm. tutkinto-ohjelmasi, kykyjesi ja toiveittesi mukaan.

Toivomme harjoittelijalta aitoa kiinnostusta erityisesti rekrytointiin ja työsuhdehallintaan liittyviä tehtäviä ja prosesseja kohtaan, sekä reipasta ja positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja aitoa halua oppia.

Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa ja saat heiltä opastusta ja tukea koko harjoittelusi ajan. Lisäksi tarjoamme harjoittelun jälkeen aidon mahdollisuuden työllistyä kesätöihin monipuolisten HR- ja rekrytointitehtävien pariin.

Harjoitteluaika itsessään on palkaton.

Harjoittelu alkaa joustavasti kevään 2024 aikana. Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessa myös harjoittelujaksosi pituus sekä minkälaisten tehtävien parissa toivoisit harjoittelusi suorittaa.

Mitä toivomme sinulta:

  • Reipas ja positiivinen asenne
  • Loppusuoralla olevat amk- tai yliopistotasoiset opinnot
  • Kiinnostus HR- ja rekrytointitehtäviä kohtaan
  • Aktiivinen ja oma-aloitteinen ote asioihin
  • Hyvä suomen ja englannin kielitaito

Lisätietoja antaa Baronalta Lasse Limma, p. 050 917 8430

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa