Henkilöstökonsultti Baronalle teollisuuden ja rakentamisen pariin

Henkilöstökonsultti Baronalle teollisuuden ja rakentamisen pariin

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kerava, Tuusula, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Tunnetko teollisuus- ja/tai rakennustyömaat nykyisten tai aiempien työtehtäviesi pohjalta tai haluaisit oppia lisää teollisuuden ja rakentamisen maailmasta? Haluaisitko olla mukana auttamassa työmaiden edistymisessä ilman työmaiden jokapäiväistä melskettä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa meillä olla tarjolla uusia haasteita juuri sinulle, joten jatka lukemista!

Etsimme joukkoomme henkilöstökonsulttia vastaamaan projektiliiketoimintamme henkilöstöresursoinnista niin rakentamisen kuin teollisuuden saroilla. Henkilöstökonsulttina työtehtäviisi kuuluvat erityisesti työntekijä- ja työnjohtotason rekrytointitoimeksiantojen kokonaisvaltainen hoitaminen sekä projektitöiden aloittamiseen liittyvät tehtävät, kuten työmaiden kulkuoikeuksiin ja projektien aikaisiin työntekijäasuntoihin liittyvät järjestelytehtävät. Toimistotyön lisäksi pääset siis näyttämään osaamistasi myös paikan päällä projektikohteissa.

Odotamme hakijalta:

  • kiinnostusta henkilöstöresursoinnin tehtäviä kohtaan
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja halua verkostoitua niin kollegoiden, yhteistyökumppaneiden kuin työntekijöidenkin kanssa
  • sujuvaa suomen kielen osaamista ja vähintään hyvää englannin kielen osaamista
  • vähintään perustasoisia IT-taitoja (mm. MS Office-ympäristön käyttö)

Eduksi katsomme:

  • aiemman kokemuksen teollisuuden ja/tai rakentamisen projektikohteista (ehdoton etu tehtävään haettaessa)
  • aiemman kokemuksen henkilöstöresursoinnin tehtävistä
  • ymmärryksen asiakkuuksiin liittyvistä talouden toiminnoista, kuten tarjouslaskennasta
  • muun tehtävän hoitamista tukevan kielitaidon

Baronalla tarjoamme sinulle taatusti tekijäänsä haastavan tehtävän rakentamisen ja teollisuuden näköalapaikalla laajoilla työsuhde-eduilla ja kattavilla työterveyshuollon palveluilla. Halutessasi voit aloittaa tehtävässä hyvinkin pian ja tekemistä ei suinkaan tarvitse aloittaa yksin. Baronalla autamme ja kannustamme toisiamme ja ammattitaitoinen tiimimme opastaakin sinut alkuun tehtävissäsi ja on tukenasi myös työsuhteesi myöhemmissä vaiheissa. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. Toimistopäivinä työpisteesi tulee olemaan lähtökohtaisesti Vantaan toimistollamme. Valitun henkilön kanssa solmitaan vakituinen työsuhde Baronan kirjoille. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustoa työaikojen suhteen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä voidaan täyttää jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Pirkka Lindiltä joko puhelimitse numerosta +358 50 572 6030 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse osoitteesta pirkka.lind@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Teollisuus Oy
Barona Teollisuus Oy

Lue lisää Baronasta yrityksenä ja työnantajana:

Tutustu yritykseen