Henkilöstökonsultti (HoReCa) Baronalle

Henkilöstökonsultti (HoReCa) Baronalle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Ravintola-alan HR-osaaja, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme uutta jäsentä dynaamiseen Tampereen tiimiimme, vastaamaan omalta osaltasi yhdessä kollegoidesi kanssa erityisesti ravintoloiden rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista Keski-Suomessa. Tässä tehtävässä työskentelet osana loistavaa tiimiä, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Henkilöstökonsulttinamme pääset tekemään henkilöstöalan tehtäviä paitsi erittäin monipuolisesti, myös aivan kirjaimellisesti suuressa mittakaavassa. Valmistaudu siis käymään läpi suuri määrä hakemuksia, sijoittamaan työntekijöitä heille parhaiten sopiviin vuoroihin ja tehtäviin sekä vastaamaan valtavaan sähköposti- ja puheluvyöryyn!

Työnkuvaan kuuluu laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä töitä rekrytointien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työnhakijoihin, työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön timanttia, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla itselläsi on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä ravintolatoimialalla. Lisäksi joko opintojen tai työkokemuksen kautta hankittu tuntemus HR:n tehtäväkentästä on edellytys työssä onnistumiselle.

Meillä tartutaan työhön rohkeasti, toimitaan vapauden ja vastuun periaatteiden mukaan sekä tehdään yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osana loistavaa tiimiä ja alan johtavaa yritystä. Työpäiviesi ilona on vauhdikas työyhteisö, jossa töitä paiskitaan ammattitaidolla, hyvällä meiningillä ja hurjalla huumorilla.

Työtehtävä on kokoaikainen, työpisteesi sijaitsee Tampereen keskustassa, työskentelemme arkipäivisin ja tarvittaessa myös etänä. Olemme vastuullinen työnantaja, joka haluaa tehdä rohkeita ratkaisuja ja toimia alan edelläkävijänä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja vakuuta meidät! Lisääthän jo hakemukseesi tehtävän kannalta tärkeimmät työ- ja opintotodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anu Päivinen (0505119752) tiistaina 10.5.2022 klo 15-16 ja torstaina 19.5.2022 klo 8-9.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Anu Päivinen
Anu Päivinen