Herkkumyyjiä joulusesonkiin pääkaupunkiseudulle!

Herkkumyyjiä joulusesonkiin pääkaupunkiseudulle!

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
4.12.2022

Jouluruokien upein keidas on tunnetusti hurmaava Food Market Herkku, jossa ystävälliset Herkkumyyjät ohjastavat asiakkaita niiden parhaiden pöperöiden äärelle! Etsimme nyt pääkaupunkiseudun Herkkuihin PALVELUTORIMYYJIÄ, JOULUTILAUSTEN KÄSITTELIJÖITÄ, HYLLYTTÄJIÄ, KERÄILIJÖITÄ sekä KASSATYÖNTEKIJÖITÄ. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tehtävistä, koulutamme tarvittaessa, mutta osaaminen esimerkiksi palvelutorilta tai kassalla työskentelystä on sinulle eduksi.

Palvelutorityössä suosittelet liha- ja kalapuolen tuotteita ja myyt joulupöydän herkkuja asiakkaille reippaasti ja hyvällä fiiliksellä! Vaihtoehtoisesti voit toimia asiakastilausten käsittelijänä, jossa erinomainen asiakaspalvelu ja joulumielen luonti on vastuullasi!

Kassalla työskentely, keräily sekä hyllyttäminen vaativat iloista joulumieltä ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä. Hakemuksessasi pääset myös kertomaan tarkemmin millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat pääsääntöisesti joulukuulle. Sinun tulee olla käytettävissä joustavasti työvuoroihin ja varauduthan siihen, että töitä on myös todennäköisesti joulun ja uudenvuoden pyhinä. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Tärkeintä meille on reipas, toimeentarttuva asenne sekä into asiakaspalveluun! Joulun herkuimmissa tehtävissä edellytämme 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja osassa tehtävistä tarvitset voimassa olevaa hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, tarvittaessa autamme mielellämme näiden hankkimisessa.

Tule palvelemaan herkkusuita ja paljon muita! Laita meille hakemus mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien jouluapulaisten löydyttyä! Hakuprosessi etenee videohaastattelun kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Kaupan rekrytointi
Barona Kaupan rekrytointi