Hienomekaanikko

Hienomekaanikko

Sijainti
Tampere, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.7.2024

Tarjolla tulevaisuus hienomekaanikkona lääketieteen huipputeknologian parissa!

Etsimme asiakkaallemme Grundium Oy:lle taitavaa ja tarkkaa hienomekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä roolissa vastaat lääketieteessä käytettävien mikroskooppiskannereiden kokoonpanosta ja testaamisesta. Näiden tehtävien ohessa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä muun tuotannon, tuotekehityksen ja logistiikan kanssa.

Loistaaksesi tässä tehtävässä tarvitset erinomaista keskittymiskykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Tehtävä edellyttää työkalujen hallintaa, hyvää käsien hienomotoriikkaa ja perustason tietotekniikan osaamista. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksi lasketaan koulutus tai työkokemus robotiikan, automaatioasennuksen, elektroniikka-asennuksen tai jalometalliartesaanin aloilta, kuten myös kyky lukea ja ymmärtää teknisiä piirustuksia ja dokumentaatiota. Tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, sillä mm. ohjeistukset ovat englanniksi.

Grundiumilla sinulle on tarjolla modernit työtilat ja viihtyisä, yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Yritys on kahtena viime vuonna ansainnut Future Workplaces -sertifikaatin, joka on merkki yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmäryksellä. Avoinna oleva tehtävä on päivätyö, jossa työpäivät alkavat joustavasti klo 6–9 välillä. Tarjolla on kilpailukykyinen palkka, bonusmalli ja lounasedut. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta tähtäimessä on vakinaistuminen Grundiumin omille kirjoille.

Haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.7. mennessä, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. HUOM! Emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietoturvasyistä, joten jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Grundium Oy
Grundium Oy

Grundium on digitaalisen patologian edelläkävijä, joka suunnittelee ja valmistaa digitaalisia mikroskooppiskannereita Tampereen Hervannassa. Tuotteemme parantavat terveydenhuollon diagnostiikkaa ympäri maailman sekä edistävät kestävää kehitystä vähentämällä terveydenhuollon kustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Grundiumin vauhdikas kasvu osoittaa tuotteidemme maailmanlaajuisen kysynnän, ja etsimmekin lahjakkaita ja sitoutuneita ammattilaisia liittymään joukkoomme muovaamaan terveysteknologian tulevaisuutta.