Hinnoittelijamestari Relove Helsinki

Hinnoittelijamestari Relove Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

"Koska kierrättäminen on kaunista." Etsimme uutta hinnoittelumestaria Reloven Helsingin second hand -tiimiin. Mikäli jaat Reloven arvot vastuullisuudesta, elämyksellisyydestä sekä lempeydestä ja olet persoonaltasi aito asiakaspalvelija, hae mukaan sydämelliseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Reloven elämyksellisissä second hand -liikkeissä voit tehdä löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin vintage-luomuksiin. Kaikkien liikkeiden yhteydessä toimii myös tunnelmallinen kahvila. Hinnoittelumestarina pääset hyödyntämään tietämystäsi trendeistä sekä materiaaleista. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti tuotteidemme lajittelu ja hinnoittelu, mutta päiväsi sisältävät myös asiakaspalvelua puhelimitse sekä studiolla asiakkaidemme tuodessa myyntiin tarkoitettuja tuotteitaan. Kokeneemmalle hakijalle voidaan työnkuvaan sisällyttää lisäksi hinnoittelutyön vastuutehtäviä, varastonhallintaa, kehitystyötä ja jopa esihenkilötehtäviä.

Olet luonteeltasi tarkka ja järjestelmällinen sekä tietenkin todellinen asiakaspalvelija! Tarkkuus on lempilajisi ja tiimityöskentely on supervoimasi. Me tarjoamme sinulle sydämellisen työyhteisön ja mainiot urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä – kanssamme pääset kasvamaan ja kehittymään kohti vastuullisempaa tulevaisuutta!

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä muodin alalla. Haluamme, että innostut asiakastyössä ja luot elämyksellisiä hetkiä asiakkaillemme. Odotamme sinulta myös intohimoa second hand -kulttuuriin, itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta asiakaskontakteihin. Työtunnit ovat 37,5h/vko ja työskentely tapahtuu pääasiassa Lauttasaaren toimipisteessämme arkipäivisin klo 07–19 välillä. Työvuoroja saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työsuhde solmitaan Reloven kanssa ja työsuhteen aloitus tapahtuu heti sopivan timantin löydyttyä! Palkkaus kaupan TES (B1).

Kuulostaako ihan sinun näköiseltäsi pestiltä? Jätä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon valitut henkilöt saavat sähköpostiin kutsun videohaastattelukierrokselle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Relove Oy
Relove Oy

Reloven missiona on tehdä second hand -tuotteiden ostamisesta ja myymisestä vaivaton, kaunis ja ennen kaikkea kokonaisvaltainen elämys. Relove on second hand -tuotteiden myynnin inspiroiva edelläkävijä jo vuodesta 2016 alkaen, jolloin perustimme ensimmäisen kivijalkaliikkeemme urbaanin Töölön sydämeen. Elämyksellisyys ja kiireettömyys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja, jotka korostuvat myös kahvilan tunnelmassa. Suosimme valikoimissamme lähtituottajia sekä ympäristölle lempeämpiä vaihtoehtoja. Tahtotilamme on kasvattaa kiertotalouden liiketoimintaa olemalla korkeatasoisen second hand -konseptin suunnannäyttäjä, ja inspiroida sekä ohjata kuluttajia entistä vastuullisempien valintojen pariin – asiakas on keskiössä kaikessa tekemisessämme. Kahvilamme visiona on luoda kokonaisvaltainen, yllättävä ja aina uutta luova keidas, jossa kohtaamiset ja terveelliset makuelämykset ovat keskiössä.