Hissihuoltajia Tampereelle

Hissihuoltajia Tampereelle

Sijainti
Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.6.2024

Haemme asiakkaallemme Otis Oy:lle Tampereelle kahta huoltoasentajaa liikkuvaan kenttätyöhön hissihuoltotöiden pariin. Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta vakituinen työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kirjoille.

Hakijoilta toivomme kokemusta hissialalta ja valmiutta uuden oppimiseen, mutta jo pelkkä sähköalan kokemuskin voi auttaa sinua kehittymään hissihuoltotöihin. Työssäsi tulet liikkumaan hissien, liukuportaiden/liukukäytävien ja nosto-ovien huoltoprojekteissa Tampereen alueella ja mahdollisuuksien mukaan sen ulkopuolella. Liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen auton ja kohteisiin pääset starttaamaan kotoa käsin.

Liikkuvan asentajan työt suoritetaan pääsääntöisesti päivävuorossa klo 7-16, johon sisältyy ateriaetu sekä tunnin lounastauko. Kun olet kerännyt tarpeeksi kokemusta, osallistut myös päivystysvuoroihin tietyin aikavälein, joista toki maksetaan erillinen asianmukainen korvaus. Huoltoasentajan arjessa kohtaat mekaanisia ja sähköisiä pulmapelejä, jotka sijaitsevat toisinaan hankalissakin kohteissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset perustason fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta.

Työntekijänä haluat oppia uutta ja omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot, joiden avulla menestyt tehtävässäsi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn, johon tarjoamme kattavan tuotekohtaisen koulutuksen sekä mahdollisuuden urakehitykseen.

Tarjoamme sinulle:

  • päivätyön arkena + pekkaset ja ateriaedun

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa

  • monipuolisen työn vaihtelevien teknisten ratkaisujen parissa

  • yrityksen huoltoauton kulkemiseen

Hae mukaan huoltoasentajien rekrytointiin pikaisesti, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo sekä palkkatoiveesi. HUOM! Emme käsittele sähköpostitse vastaanotettuja hakemuksia, joten haethan tehtävää verkkosivujemme kautta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Otis Oy
Otis Oy

Otis Elevator Company on maailman suurin hissiyhtiö. Elisha Otis, turvallisen hissin keksijä, perusti yrityksen yli 160 vuotta sitten. Nykyään Otis tarjoaa tuotteitaan ja palvelujaan yli 200 maassa ja huoltaa yli 2 miljoonaa hissiä ja liukuporrasta maailmanlaajuisesti. Otis Oy vastaa Suomessa ja Baltiassa hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien myynnistä, asennuksesta, modernisoinnista ja huollosta. Suomessa työskentelee noin 130 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja toimipisteverkostomme kattaa koko maan. Lisätiedot otis.com ja Twitter @OtisElevatorCo.