Hitsaaja Halton Marine Oy:lle Lahteen

Hitsaaja Halton Marine Oy:lle Lahteen

Sijainti
Lahti, Hollola, Heinola, Orimattila, Asikkala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2022

Kiinnostaako hitsaus ja haluaisit päästä kehittämään itseäsi työelämässä? Haemme Halton Marine Oy:lle Lahteen oppimiskykyistä ja työteliästä hitsaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen

Halton on perheomisteinen, globaali teknologiajohtaja vaativien tilojen sisäilmaratkaisuissa. Halton Marine on osa kansainvälistä Halton-konsernia, joka on keskittynyt vaativien tilojen sisäilmaratkaisuihin, joita on maalla sekä merellä.

Etsimme nyt Lahden Jokimaalla sijaitsevaan tehtaaseemme hitsaajaa, joka on valmis tekemään töitä reippaalla ja ahkeralla otteella sekä huolellisella ja tarkalla asenteella.

Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa ja tehtävät koostuvat vaihtelevien kappaleiden hitsaamisesta mig/mag- tai tig -hitsausmenetelmillä. Katsomme eduksi mahdolliset hitsausluokat, mutta tähän tehtävään uskallat hakea ilman luokkiakin.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta joko koulutuksen, työn tai vapaa-ajan merkeissä. Tehtävään valitulle järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä onkin oppimisen halu, asenne ja kiinnostus hitsaustehtäviä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään itseäsi vaihtelevissa hitsaustehtävissä. Halton Marine Oy tarjoaa työntekijän hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja, kuten kattavat työterveyspalvelut ja liikuntaetuja, sekä tietysti huipputyöporukan.

Rekrytointia hoitaa Barona ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2023 saakka ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa viipymättä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysyttävää paikan osalta, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytointivastaavaan Akseli Ala-Sankolaan 0504332896 (arkisin 9-15)

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa