Hitsaaja Joensuun alueelle

Hitsaaja Joensuun alueelle

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Oletko hitsauksen teräsmies? Etsitkö pidempiaikaista, jopa vakituista työtä?

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun MIG/MAG HITSAAJAA. Etsinnässä pitkäaikainen työntekijä!

Työtehtävänäsi voivat olla kappaleiden esivalmisteluhitsaukset ennen robotille menoa sekä hitsausjäljen viimeistely robotin jälkeen. LIsäksi taitotasojesi mukaan myös haastavammat saumat ja viimeistely hitsaukset voivat kuulua työnkuvaasi.

Sinulta toivotaan aikaisempaa kokemusta hitsauksesta. Eduksi katsotaan metallialan koulutus.

Tehtävässä vaaditaan sujuva suomen kielen taito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö, MA-PE 06:00-14:00 sekä MA-TO 14:00-24:00.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat alkukesästä heti sopivan henkilön löydyttyä

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa