Hitsaaja, oppisopimuskoulutus

Hitsaaja, oppisopimuskoulutus

Sijainti
Joensuu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.2.2023

Oletko miettinyt alan vaihtoa, mutta täysipäiväinen opiskelu ei tunnu omalta jutulta? Jäikö ammatillinen koulutuksesi joskus kesken tai kaipaisiko aiemmat taitosi hieman hiomista? Meillä on nyt OPPISOPIMUSKOULUTUSPAIKKOJA tarjolla juuri sinulle tuleva hitsaaja!

YRITYKSESTÄ

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Olemme tällä hetkellä valtakuntamme suurin henkilöstöpalvelualan yritys, joten työllistymismahdollisuudet kauttamme ovat monipuoliset ja laajat.

OPPISOPIMUSKOULUTUS

Haemme nyt tekijöitä metallipuolelle uranvaihtajiksi sekä ammattitaidon päivittäjiksi OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN hitsaajiksi. Tutkinnon näytöt suoritetaan suomenkielellä, joten sen hallitseminen on välttämätöntä.

Asiakasyrityksessämme on tarve uusille hitsaajille ja koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituisesti. Räätälöimme oppisopimuskoulutuksen taustasi ja tulevan työtehtäväsi mukaisesti yhteistyössä ammattioppilaitoksen kanssa.

Palkkaa maksetaan opiskeluajan alusta alkaen lähtötasosi, sekä työtehtävän vaatimustason mukaisesti ja sitä voidaan tarkastella oppimisen myötä. Oppisopimuksella on mahdollista suorittaa tutkinnon osia, jotka tukevat osaamistasi uudessa työtehtävässäsi tai voit jatkaa opintoja kokotutkintoon asti.

Aloitusajankohta: Helmi-maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, p. 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa