Hitsaajia Carrus Delta Oy:lle Lietoon

Hitsaajia Carrus Delta Oy:lle Lietoon

Sijainti
Lieto, Turku, Kaarina, Aura
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2023

Haemme nyt Carrus Delta Oy:lle hitsaajia Lietoon. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona ja valittu henkilö palkataan suoraan Carrus Delta Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Hitsaajan työtehtäviin kuuluu linja-autokorien MIG-hitsaus- ja kokoonpanotyöt, materiaalina rosteri.

Työtä tehdään arkisin 40 h/vko aamuvuorossa. 2-vuorotyö on myöhemmin mahdollista, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana, kuitenkin viimeistään tammikuussa.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta vastaavista työtehtävistä. Muu metallialan asennuskokemus katsotaan eduksi.

  • Kuvien lukutaitoa

  • Hyvää ja ahkeraa asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Carrus Delta tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys ovat tärkeitä. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, liikuntasetelit, tuntipankki/ liukuva työaika sekä edullinen työpaikkaruokailu. Työssä on kilpailukykyinen palkkaus.

Carrus Delta sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä, jonka lisäksi omalla autolla kulkeville on pysäköintimahdollisuus tehtaan alueella.

Rekrytoinnin hoitaa Barona yhteistyössä Carrus Delta Oy:n kanssa. Lisätietoja työtehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 050 400 3817 arkisin klo 9-15.

Kaikki hakemukset tulee lähettää Baronan hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi jo tänään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Yli-Nissilä
Ida-Maria Yli-Nissilä
Carrus Delta Oy
Carrus Delta Oy

Carrus Delta Oy on vuodesta 1935 asti toiminut suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii vahvasti yhteistyössä Volvo Bussar AB:n kanssa. Yritys ja heidän tuotteitaan ovat Volvo 9700 ja Volvo 9700 DD. Yhtiön markkina-alueena on Eurooppa, jossa linja-autot myydään Volvon toimesta loppuasiakkaille. Yhteistyön tuloksena yhtiöllä on eriomainen tilauskanta ja sen seurauksena on nostamassa tuotantokapasiteettiaan ja kehittämässä toimintaansa vastaamaan suurempaa volyymia.