Hitsaajia Kokkolaan
3 päivää sitten

Hitsaajia Kokkolaan

Sijainti
Kokkola, Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.12.2022

Etsimme Kokkolaan teräsrakenne- ja levyseppähitsaajia.

Työtehtävät ovat monipuolisia hitsaustehtäviä ja tapahtuvat asiakkaan tuotantotiloissa Kokkolassa. Kyse on pääasiassa teräsrakenne- ja levyhitsauksesta. Edellytämme aiempaa työkokemusta esimerkiksi MIG/MAG- tai TIG-hitsauksesta.

Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön. Työsuhde on aluksi pitkä määräaikainen ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Baronalle. Hyvin työstään suoriutuvilla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Pura Baronalta numerosta +358 50 506 5280 tai sähköpostitse osoitteesta tapani.pura@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa