Hitsaajia

Hitsaajia

Sijainti
Tampere, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2022

Haemme asiakasyrityksillemme Pirkanmaalle hitsaajia.

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista hitsaustöistä. Haemme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme, joten kartoitetaan sinulle töitä kokemuksesi ja hakemasi tehtävän mukaan. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta työntekoon sekä halua tehdä töitä.

Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa ammatillista koulutusta. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi kokemus mig/mag hitsaamisesta, TIG-osaaminen sekä hyvä piirustustenlukutaito katsotaan eduksi.

Työ on yleensä tehtävästä riippuen 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä, mutta tarjolla voi olla myös päivätyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hommaa on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työt alkavat määräaikaisina Baronan kautta, mutta tilauskannan mahdollistaessa ja työssä pärjätessäsi voi sinulla olla mahdollisuus vakinaiseenkin työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävästä riippuen työpaikkoja sijaitsee niin julkisten kulkuyhteyksien päässä kuin autoa vaativissa paikoissa.

Käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakujärjestelmään, niin tiedämme, että haet hitsaustöiden parista aktiivisesti töitä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa