Hitsaustaitoinen asentaja

Hitsaustaitoinen asentaja

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön mekaanista asentaja-hitsajaa tai hitsaajaa haasteellisiin Azipod moottoreiden hitsaus ja asennustehtäviin aluksi puoli vuotta kestävään työsuhteeseen.

Haemme motivoitunutta ja ammattitaitoista asentaja-hitsaajaa Helsinkiin kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Marine and Ports yksikkään pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Hakijoilta toivomme kokemusta Fe hitsaamisesta MIG/MAG:lla ja kuvienlukutaitoa. Hitsattavien kappaleiden ainevahvuudet vaihtelevat välillä 8 - 20mm. Työtä tehdään päivä – ja 2-vuorossa hyvissä konepajaolosuhteissa. Luokat eivät pakollisia, mutta katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Toivomme hakijalta myös kokemusta mekaanisesta ja haasteellisesta kokoonpanosta. Työt pitävät sisällään pääosin hitsausta ja mekaanista asennustyötä ja isojen koneiden putkipuolen varustelua.

Katsomme sähkö- ja hydrauliikkatuntemuksen eduksi paikkaa täyttäessä, sekä konepiirustusten lukutaito, sähköturvallisuusseikkojen ymmärrys sekä kokemus isojen ja painavien osien nostoista ja trukilla ajotaito ovat iso etu työtä haettaessa.

Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä tai jatkaa työtä alalla uusien eteenpäin vievien haasteiden parissa. Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä oman alansa johtavaan yritykseen pidemmäksi aikaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä alansa johtavaan yritykseen osaksi ammattitaitoista tiimiä pidemmäksi aikaa kilpailukykyisellä palkalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan avointa paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Marine and Ports
ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. Suomen ABB:n Marine and Ports -yksikkö Helsingin Vuosaaressa ja Haminassa kehittää sähköistys- ja automaatioratkaisuja meriteollisuuden tarpeisiin. Yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden ratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Maailmanlaajuisesti ABB:n liiketoiminta meriteollisuudelle työllistää yli 1 700 henkilöä 20 maassa.