Hovimestari, Ravintola Teatteri

Hovimestari, Ravintola Teatteri

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
19.5.2022

Elämä VOI olla yhtä teatteria, sillä haemme nyt ravintola Teatterin ensiluokkaiseen työporukkaan lisävahvistusta kesäksi! Tässä Helsingin sykkivässä sydämessä Esplanadin puiston alkupäässä viihdyt helposti aamukahvista yömyssyyn!

Ravintola Teatterin upea kokonaisuus pitää sisällään Teatterin Grillin, Teatteribaarin, Kellobaarin, Klubin ja Delin, joten tarjolla on miellyttävä ympäristö hyvän ruoan ja juoman parissa aina aamuvarhaisesta yökerhon viimeisiin tahteihin!

Haemme Ravintola Teatteriin hovimestaria luotsaamaan osaavaa ja iloista salitiimiä kesäkaudelle 2022!

Menestyäksesi tehtävissäsi Teatterin hovimestarina:

Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta esimiestyöstä a la carte ravintolassa ja laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia! Sinulla on tietoutta erilaisista juomista ja ymmärrät perusteet juomien ja ruokien yhdistämisestä. Puhut ja ymmärrät sujuvasti suomen ja englannin kieltä, muu kielitaito on huikea etu!

Koska toimit esimiehenä, on tärkeää, että kunnioitat alaisiasi ja johdat heitä päivittäisissä askareissa esimerkilläsi. Työtehtäviisi kuuluu tarjoilijoiden työn ohjaamisen lisäksi paljon myös asiakaspalvelua, josta syystä vuorovaikutustaidot, tilannetaju ja joustavuus ovat ammatissa melkeinpä välttämättömyyksiä.

Mitä sinulle tarjoamme :

Vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä! Mahtavat työsuhde-edut kuuluvat myös diiliin!

Työsuhde on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen elo-syyskuulle, sopimuksen mukaan. Keskimääräinen vähimmäistuntimääräsi on 90h/3vkoa tai jos haluaisit tehdä reilumminkin tunteja, voidaan niistä sopia yksilöllisesti. Palkkaus alkaen 13€/h, perustuen hakijan aikaisempaan työkokemukseen, eli palkka sovitaan yksilökohtaisesti.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytämme sopivien henkilöiden löydyttyä. Laitathan siis hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Royal Ravintolat / Ravintola Teatteri
Royal Ravintolat / Ravintola Teatteri

Ravintola Teatteri kuuluu NoHo Partners Oyj konserniin. NoHo Partners Oyj on suomalainen pörssiin listautunut ravintolakonserni, joka toimii yhteensä noin 280 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Nimi muodostuu sanoista Nordic Hospitality Partners, joilla viestitään konsernin keskeisistä tavoitteista, mahdollisuuksista ja vahvuuksista. NoHo Partnersin edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloitti toimintansa NoHo Partners Oyj -nimellä joulukuussa 2018.