HR-harjoittelija

HR-harjoittelija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2022

Haluatko hypätä mukaan HR:n ja rekrytoinnin kiehtovaan maailmaan? Tervetuloa!

Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä haemme tiimiimme harjoittelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua. Tukenasi on osaava, rento ja mukava tiimi, joka ottaa sinut lämmöllä vastaan. Tiimimme keskittyy asiakaspalvelun ja toimistotehtävien rekrytointiin ja resursointiin. Teemme työtä intohimolla ja pilke silmäkulmassa!

Harjoittelijana pääset olemaan mukana laajasti rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Aluksi toimit konsulttien apuna ja avustat heitä mm. hakijaviestinnässä ja referenssisoitoissa, hakemusten läpikäynnissä, työpaikkailmoitusten avauksissa ja haastattelukutsujen lähettämisessä, sekä erilaisissa tunnustilauksissa sekä perehdytyspakettien lähettämisessä – opit samalla meillä käytössä olevia järjestelmiä ja vuokratyösuhteiden hallintaa. Harjoittelun edetessä työtehtäväsi laajenevat ja ne muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta:

Ennen kaikkea huumoria, oikeanlaista asennetta ja halua oppia uusia asioita. Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Myös paineensietokyvystä on hyötyä, sillä työ rekrytointien parissa saattaa välillä olla hektistäkin. Ehdottomasti tärkeimpänä kriteerinä on tiimihenkisyys, koska yhdessä olemme enemmän!

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta puuttuu vielä opintoihin kuuluva harjoittelu. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöpalvelualaan ja kiinnostusta rekrytointeja kohtaan. Aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelun tehtävistä katsomme eduksi.

Toivottava kesto harjoittelulle on noin 4-6kk, aloitus sovitusti esimerkiksi tammikuulle. Harjoittelu on palkaton. Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus jatkaa kesätyöntekijänä.

Kuulostaako siltä, että olet etsimämme kollega? Jätäthän hakemuksen heti, sillä toivomme saavamme sinut tiimiimme mukaan mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä, tarkkailethan sähköpostiasi!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Maria Vilkanen
Maria Vilkanen